Beantwoord

Muziek Deezer downloaden

  • 22 maart 2018
  • 1 reactie
  • 406 Bekeken

Hioew kan ik mijn muziek op Deezer downloaden op een geheugenstick of cd?
icon

Beste antwoord door David 23 maart 2018, 10:13

Hoi vaneendame,Altijd fijn om de muziek overal bij je te hebben natuurlijk! Wat is op dit moment je favoriete artiest? 🙂Het is niet mogelijk om muziek van Deezer (of een andere streamingdienst) te downloaden op een stick of CD. Dit is niet het idee van muziek streamen en dan zouden we CD's net zo goed gelijk uit de schappen kunnen halen. 😉 Je kunt de muziek echter wel op jouw tablet of telefoon "downloaden", zodat deze offline beschikbaar zijn. Wanneer je dan op een plek bent waar je niet kunt internetten of je databundel niet wilt gebruiken, dan heb je toch altijd muziek bij de hand!Als je de Deezer app opent, dan ga je naar de muziek die je offline beschikbaar wilt maken, dan klik je op de 3 horizontale puntjes en dan kies je voor 'Download afspeellijst'. Het is aan te raden om dit op een WiFi-netwerk te doen, zodat je niet ineens heel jouw databundel verbruikt.Over die databundel gesproken, ik zie dat je op het moment een M-bundel van 3 GB hebt. Wist je dat je voor €4,03 per maand meer een L-bundel hebt met twee keer zoveel data én Datavrije Muziek? Met Datavrije Muziek luister je bij een aantal aangesloten muziekdiensten naar jouw favoriete muziek, zonder dat dit ten koste gaat van jouw databundel. Deezer valt hier ook onder, dus je hoeft dan niet te downloaden en kunt gewoon lekker zorgeloos muziek luisteren! Op deze manier houd je de rest van je MB's over voor andere leuke dingen. 🙂Hopelijk is mijn uitleg zo helemaal helder? Als je nog verdere vragen hebt, dan horen we dat graag van je!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi vaneendame,

Altijd fijn om de muziek overal bij je te hebben natuurlijk! Wat is op dit moment je favoriete artiest? 🙂

Het is niet mogelijk om muziek van Deezer (of een andere streamingdienst) te downloaden op een stick of CD. Dit is niet het idee van muziek streamen en dan zouden we CD's net zo goed gelijk uit de schappen kunnen halen. 😉 Je kunt de muziek echter wel op jouw tablet of telefoon "downloaden", zodat deze offline beschikbaar zijn. Wanneer je dan op een plek bent waar je niet kunt internetten of je databundel niet wilt gebruiken, dan heb je toch altijd muziek bij de hand!

Als je de Deezer app opent, dan ga je naar de muziek die je offline beschikbaar wilt maken, dan klik je op de 3 horizontale puntjes en dan kies je voor 'Download afspeellijst'. Het is aan te raden om dit op een WiFi-netwerk te doen, zodat je niet ineens heel jouw databundel verbruikt.

Over die databundel gesproken, ik zie dat je op het moment een M-bundel van 3 GB hebt. Wist je dat je voor €4,03 per maand meer een L-bundel hebt met twee keer zoveel data én Datavrije Muziek? Met Datavrije Muziek luister je bij een aantal aangesloten muziekdiensten naar jouw favoriete muziek, zonder dat dit ten koste gaat van jouw databundel. Deezer valt hier ook onder, dus je hoeft dan niet te downloaden en kunt gewoon lekker zorgeloos muziek luisteren! Op deze manier houd je de rest van je MB's over voor andere leuke dingen. 🙂

Hopelijk is mijn uitleg zo helemaal helder? Als je nog verdere vragen hebt, dan horen we dat graag van je!

Reageer