Beantwoord

Muziek downloaden met Deezer

  • 21 juli 2017
  • 2 reacties
  • 3820 Bekeken

Ik heb deze vast bij mijn abonnement. Kan ik dan ook de muziek downloaden van deezer??
icon

Beste antwoord door David 22 juli 2017, 13:14

@LeodorremanDat kan zeker! Door een afspeellijst offline beschikbaar te maken, download je de lijst (of het nummer/album) op je telefoon. Het downloaden kost dus data (doe dit alvast thuis, via WiFi), en de nummers op je telefoon kosten ook ruimte. Wanneer je dan echter offline bent, kun je het nummer gewoon afspelen en dat kost je geen extra MB's! :)@SladriaZiet Deezer de lijst niet of het nummer niet? Staan er überhaupt wel nummers in de lijst of ook niet? Wil je de lijst afspelen via de app of de website? Ik zou je anders even willen aanraden om te kijken of het via de andere manier wel lukt, dus bijvoorbeeld op de website als je de app gebruikt. Als je het via de Deezer app probeert, installeer deze dan even een keer opnieuw. Mocht het nog niet werken, stuur dan even een screenshot mee van de melding die je krijgt en de afspeellijst.Mochten jullie nog vragen hebben, laat het weten!
Bekijk origineel

2 reacties

Heb nieuwe playlist aangemaakt. Kan er muziek inzetten, maar als ik hem aanklik zegt dat hij hem niet ziet. Terwijl hij wel op de lijst staat.Wat doe ik verkeerd?
Reputatie 7
Badge +20
@Leodorreman

Dat kan zeker! Door een afspeellijst offline beschikbaar te maken, download je de lijst (of het nummer/album) op je telefoon. Het downloaden kost dus data (doe dit alvast thuis, via WiFi), en de nummers op je telefoon kosten ook ruimte. Wanneer je dan echter offline bent, kun je het nummer gewoon afspelen en dat kost je geen extra MB's! :)

@Sladria

Ziet Deezer de lijst niet of het nummer niet? Staan er überhaupt wel nummers in de lijst of ook niet? Wil je de lijst afspelen via de app of de website? Ik zou je anders even willen aanraden om te kijken of het via de andere manier wel lukt, dus bijvoorbeeld op de website als je de app gebruikt. Als je het via de Deezer app probeert, installeer deze dan even een keer opnieuw. Mocht het nog niet werken, stuur dan even een screenshot mee van de melding die je krijgt en de afspeellijst.

Mochten jullie nog vragen hebben, laat het weten!

Reageer