Vraag

Muziek verdwijnd uit afspeelijsten

  • 17 december 2013
  • 5 reacties
  • 137 Bekeken

Hallo.

Ik heb de galaxy S3 en luister veel muziek met dit toestel. mijn muziek staat op mijn Micro SD kaart want het is zoveel muziek dat het niet op het interne geheugen past. Maar de laatste tijd zijn mijn afspeelijsten die ik dus zelf maak leeg. De muziek is gelukkig niet verwijderd maar alleen uit de afspeelijsten gehaald. Ik heb best veel werk om al de muziek weer op zijn plek te zetten.. is hier mischien een zogenaamde "fix" voor? 

Ik hoop andwoord te krijgen.
Menno Bijlsma

5 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Gebeurt dit ook in een andere app dan de standaard media player? Bijv. Winamp, n7 of playerpro?
Het gebeurd bij alle muziek afspeel mogelijkheden. verschijdende apps geprobeerd en ook de google music player, maar het werkt allemaal niet en allemaal raar genoeg het zelfde probleem. het valt me ook op dat het gebeurd waneer ik de mobiel op nieuw opstart met een bijna lege batterij. 
@ Menno Pcmaster

Hmm dat is erg vreemd! Hoe vaak komt dit probleem voor? Gebeurt het alleen wanneer je het toestel opnieuw opstart met een (bijna) lege batterij of ook op willekeurige andere momenten?

Wellicht een andere handige tip; als muziekliefhebber heb je nu de kans om Deezer 1 maand met 100% korting uit te proberen. Ik gebruik deze App ook en hij is voor mij ideaal, qua database (25 miljoen tracks) en gebruikersgemak. Zeker de moeite waard om eens te testen! Mocht je hierin geïnteresseerd zijn - stuur mij dan even een privébericht! Ik hoor het wel! 🙂
@ https://"https://forum.t-mobile.nl/members/menno-pcmaster-270725/"

Hmm dat is erg vreemd! Hoe vaak komt dit probleem voor? Gebeurt het alleen wanneer je het toestel opnieuw opstart met een (bijna) lege batterij of ook op willekeurige andere momenten?

Wellicht een andere handige tip; als muziekliefhebber heb je nu de kans om https://"https://www.t-mobile.nl/voordeelbundels/deezer/routed_rewrite_for_extensionless.aspx/" 1 maand met 100% korting uit te proberen. Ik gebruik deze App ook en hij is voor mij ideaal, qua database (25 miljoen tracks) en gebruikersgemak. Zeker de moeite waard om eens te testen! Mocht je hierin geïnteresseerd zijn - stuur mij dan even een privébericht! Ik hoor het wel! :)


Hallo WillemE

dit gebeurt zo'n keer in 2 maanden. dat lijkt nog niet zo vaak maar als je net als ik wel over 10 000 nummers er op staan hebt is het erg vervelend. 
het gebeurd inderdaat alleen als ik het toestel opnieuw opstart wanneer je de melding al hebt gehad van batterij bijna leeg. soms heb je dan ook nog geluk dat het niet gebeurd maar ik heb helaas vaak dat het toestel bijna leeg is door lange (school)dagen.

ik zal de app eens uitproberen en kijken wat hij dan doet. ik heb nog geen betaalde versies geprobeerd dus ik ben erg benieuwd! dank voor je andwoord :)

Menno E
@ Menno PCmaster

Ik heb je even een privébericht gestuurd, ik zie je reactie graag tegemoet! 🙂

Reageer