Beantwoord

Netflix activeren

  • 20 november 2017
  • 6 reacties
  • 521 Bekeken

Hallo
Zondag heb ik mijn abonement verlengd en een sms voor netflix te activeren ontvangen. Helaas gebeurd er niks als ik dit probeer.

Hopelijk kunnen jullie me hier mee helpen. Mvg s.harvey
icon

Beste antwoord door Hajar 22 november 2017, 10:59

Hi Samharvey89,Wat leuk dat je je abonnement hebt verlengd en dat je gebruik gaat maken van de Netflix actie! Krijg je een foutmelding als je probeert te activeren? Ben je wel ingelogd met je My T-Mobile account? Dat is namelijk wel nodig en daarna kun je de voorwaarderen accepteren en Netflix activeren.Laat je even weten of het lukt?
Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Samharvey89,

Wat leuk dat je je abonnement hebt verlengd en dat je gebruik gaat maken van de Netflix actie! Krijg je een foutmelding als je probeert te activeren? Ben je wel ingelogd met je My T-Mobile account? Dat is namelijk wel nodig en daarna kun je de voorwaarderen accepteren en Netflix activeren.

Laat je even weten of het lukt?
Netflix-Actie l
Reputatie 7
Badge +20
Hi Dan,

Ik zie dat je je abonnement ook hebt verlengd en dus kun je ook lekker profiteren van de Netflix actie. Ik zie dat je op 14/11 een sms hebt ontvangen met de activatiecode. Is het inmiddels gelukt om netflix te activeren? Ik heb voor de zekerheid de inhoud van de sms opnieuw verstuurt via een privébericht.

Ik hoor graag of het is gelukt. 🙂
Reputatie 2
Goedemorgen, ik heb op 24 november bij T-Mobile in Uden een nieuw (Go) abonnement afgesproken waarbij ook 6 maanden Netflex zat. Maar ik heb tot nu toe geen melding of sms met activatielink ontvangen. Kunnen jullie mij berichten hierover? Dank alvast.
Reputatie 7
Badge +20
Hi Ruijzemuis,

Welkom bij T-Mobile! Wat leuk dat je een abonnement hebt genomen bij ons. :8 Ik zie dat je op 24/11 een sms hebt gehad met de activatielink. Heb je die niet ontvangen? Ik heb je ook een privébericht gestuurd met de activatielink.

Ik wens je heel veel Netflix plezier!
Hallo ik heb ook een go abbonement ik zou ook een activatie sms ontvangen maar heb nog niks gekregen voor netflix activatie alvast bedankt.

Reageer