Beantwoord

Over databundel heen, extra kosten?

  • 6 februari 2017
  • 1 reactie
  • 477 Bekeken

Hallo,

Ik ga straks over mijn databundel, hierbij kreeg ik een SMS dat mijn datasnelheid zou worden verlaagd. Mijn vraag is of ik ook extra nu moet betalen per MB dat ik over mijn bundel zit? Ik ben niet van plan om internet in het buiteland te gebruiken.

Bedankt en groeten.
icon

Beste antwoord door Skyrider 6 februari 2017, 15:20

Goedemiddag norrie13.Nee, je betaald geen extra kosten. Zoals die SMS'je al aangeeft, je krijgt alleen langzamer internet (64kb/s). Je kunt nog zoveel internetten als je wilt, echter kun je met dat snelheid niet veel doen. Whatsappen kan bijvoorbeeld nog makkelijk.(( Echter kan het wel zijn afhankelijk van je bundels / abonnement dat je wel kosten maakt in het buitenland, hoewel je zei dat je niet in het buitenland gaat internetten, geef ik dit door voor algemene informatie voor de gene die deze topic lezen ))Bij de start van de volgende factuurmaand krijg je de oude internetsnelheid automatisch weer terug, inclusief natuurlijk je MB bundel wat bij je huidige abonnement hoort.Wil je direct weer snel internetten, dan koop je eenvoudig extra MB's met een MB-aanvuller of snelheidsreset. Je koopt deze via de sms die wij sturen als je bundel op is. Klik in de sms op de link naar t-mobile.nl/verbruik en maak je keuze. De MB-aanvuller of snelheidsreset gaat dus pas in als je vaste internetbundel helemaal op is, en is geldig tot het einde van je factuurmaand. Je kunt deze ook aanschaffen via My T-Mobile, T-Mobile Beheer of de My T-Mobile app.
Bron: Verlaagde snelheid mobiel internetExtra bundel's kopen zitten wel kosten aan verbonden, tenzij je in GO Unlimited zit.Vriendelijke groeten,

Skyrider
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +9
Goedemiddag norrie13.

Nee, je betaald geen extra kosten. Zoals die SMS'je al aangeeft, je krijgt alleen langzamer internet (64kb/s). Je kunt nog zoveel internetten als je wilt, echter kun je met dat snelheid niet veel doen. Whatsappen kan bijvoorbeeld nog makkelijk.

(( Echter kan het wel zijn afhankelijk van je bundels / abonnement dat je wel kosten maakt in het buitenland, hoewel je zei dat je niet in het buitenland gaat internetten, geef ik dit door voor algemene informatie voor de gene die deze topic lezen ))

Bij de start van de volgende factuurmaand krijg je de oude internetsnelheid automatisch weer terug, inclusief natuurlijk je MB bundel wat bij je huidige abonnement hoort.

Wil je direct weer snel internetten, dan koop je eenvoudig extra MB's met een MB-aanvuller of snelheidsreset. Je koopt deze via de sms die wij sturen als je bundel op is. Klik in de sms op de link naar t-mobile.nl/verbruik en maak je keuze. De MB-aanvuller of snelheidsreset gaat dus pas in als je vaste internetbundel helemaal op is, en is geldig tot het einde van je factuurmaand. Je kunt deze ook aanschaffen via My T-Mobile, T-Mobile Beheer of de My T-Mobile app.


Bron: Verlaagde snelheid mobiel internet

Extra bundel's kopen zitten wel kosten aan verbonden, tenzij je in GO Unlimited zit.

Vriendelijke groeten,
Skyrider

Reageer