Vraag

SMS Maximaal


Hallo,

Ik heb een Smart Plus 300 abonnement maar nu zie ik dat ik daar ook de SMS-Maximaal bundel bij heb terwijl ik die er helemaal niet bij wil en die heb ik er ook niet bij gekozen. Hoe kan dit?

13 reacties

Reputatie 4
Hoi,

Waar heb je het abonnement afgesloten? Via telefoon, internet of in een winkel?

Gr. Casper.
Ik heb precies dezelfde vraag bij een smart Plus abonnement 230 dat vandaag is in gegaan.
(Afgesloten via internet Student mobiel).
Ik heb dit abonnement via internet afgesloten.
Badge +3
@JoostF

Ik zie op het telefoonnummer welke is gekoppeld aan dit account een PrePaid en geen abonnement. Je kunt beter met het telefoonnummer inloggen waar je vraag over gaat. Maar er is een actie waarbij je Sms Maximaal de eerste 2 maanden gratis mag uitproberen en daarna kun je deze uitzetten als het niet bevalt.

@JanneB

Wil je Sms Maximaal liever niet hebben dan kan ik deze voor je uitzetten. Als je geen Sms Maximaal wilt dan mag je mij even een privébericht sturen dan zet ik deze voor je uit.
IK heb precies het zelfde. Heb een abbo via studentenmobiel afgesloten en lees op de factuur dat deze automatisch is geactiveerd en 2 maanden gratis is.

Hoe kan ik dit uitzetten?(kan ik op dit moment volgens mij niet zelf omdat ik hier niets anders aan kan vinken) Ik wil hier namelijk absoluut niet voor gaan betalen gezien ik hier niet om gevraagd heb.
@The Engineer

Ik heb de bundel Sms Maximaal per vandaag stopgezet. Wat ik nog graag wil onderzoeken op welke manier deze bundel bij op je contract is gekomen. Ik heb je hiervoor een privébericht gestuurd.
@https://%22https://forum.t-mobile.nl/members/the-engineer-260167/%22

Ik heb de bundel https://%22https://www.t-mobile.nl/mobiel-abonnement/voordeelbundels/sms-maximaal%22 per vandaag stopgezet. Wat ik nog graag wil onderzoeken op welke manier deze bundel bij op je contract is gekomen. Ik heb je hiervoor een privébericht gestuurd.


Exact hetzelfde situatie als The Engineer. Kan je het ook voor mij stopzetten?

Bvd!
@jaydee

Ik heb op het telefoonnummer waarmee je bent ingelogd de Sms Maximaal per vandaag voor je stopgezet. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we het graag. 🙂 Voor een Sms bericht buiten de bundelbetaal je € 0,30 cent per bericht. Nu kun je per maand 170 Minuten of Sms, of Mms verbruiken.
Ik heb precies t zelfde, kun je t voor mij ook stopzetten?

thanks
Reputatie 7
@Joris
Welkom op het Forum! :)

Ik heb Sms Maximaal voor je uit gezet. Nu heb je 300 min/sms/mms per maand om te gebruiken.
Is het mogelijk om voor mij ook de SMS Maximaal uit te zetten?

Bedankt alvast!
hallo,

ik heb een voordeelsim 300+ 100 sms. daarnaast heb ik sms maximaal.. maar ik wil deze sms maximaal uitzetten..? maar via de site kan ik dat niet doen dan zegt ie dat er geen wijzigingen zijn doorgevoerd..

graag wil ik deze dus uitzetten.. omdat ik er geen geld meer voor heb.

mvg
@arjan13 en @meid200

Ik heb per vandaag de Sms maximaal voordeelbundel stop gezet voor jullie.:)

Reageer