Vraag

Sms maximaal uitzetten

  • 17 maart 2011
  • 31 reacties
  • 2936 Bekeken


Toon eerste reactie

31 reacties

@[url=" https:=]nikkyvgrinsven[/url]

Welkom hier op het T-Mobile Forum!

Bij een Bel & Sms abonnement geldt dat de Voordeelbundel [url=" http:=]Sms Maximaal[/url] geactiveerd wordt voor de minimale contractsduur. Dit kun je [url=" http:=]hier[/url] terugvinden. Deze kan dus niet tussentijds worden beëindigd.
ja maar ik heb de sms maximaal pas later aangezet en heb toen een medewerker van tm aan de telefoon gehad en die heeft mij er niets over verteld of gewaarschuw..ik vind dat zeer laag...tm wil wel geld ontvangen maar doet niet de moeite om mensen te informeren over hun abonnement en waarschuwen hoe en wat
Wie kan mij helpen met het uitzetten van sms maximaal?!
Op de een of andere manier staat t weer in mijn nieuwe ABO, terwijl ik er na 2 jaar wel klaar mee ben
Henk, dank voor je antwoord, maar ik heb SMS maximaal later aangezet via de site van T-Mobile. Hier stond duidelijk bij dat ik m per maand aan- en uit kan zetten, dus ik wil je graag vragen dit alsnog voor mij te regelen. Alvast dank voor je moeite.

Henk waarom reageer je nu niet
@erwinvanrijswij

Sorry, ik dacht dat ik duidelijk geweest was met een link naar de voorwaarden van de bundel Bel&Sms 15, waarbij staat aangegeven dat wanneer je de bundel Sms Maximaal activeert voor de minimale duur van je overeenkomst.
Hallo,

Ik heb een SMS bundel maximaal vast en wil die stopzetten.
Op my T-mobile kan ik alleen mijn abonnement wijzigen en niet mijn bundel.
Kan iemand me vertellen wat ik kan doen?
Reputatie 5
@Nicularq Welkom! Je bent inmiddels buiten je contractperiode, het is dus toegestaan om de vaste SMS Maximaal bundel uit te schakelen. Ik heb de bundel direct voor je gedeactiveerd. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan zien wij jou graag weer eens terug op het T-Mobile forum.

Reageer