Beantwoord

Sms melding t-mobile onveilige websites

  • 6 augustus 2017
  • 12 reacties
  • 251 Bekeken

Kan je de melding pee sms uitzetten?
icon

Beste antwoord door Sam- 7 augustus 2017, 14:41

Hoi hoi Goudhaan,Van harte welkom op het forum. Gaaf om je hier te zien. ;)Goed dat je dit navraagt bij ons. We voorzien je graag van de juiste informatie.Je maakt gebruik van Extra Veilig Online, bij deze dienst krijg je een sms wanneer je gebruikt maakt van een onveilige dienst, app of website. Je kan de sms'jes niet in het geheel stopzetten. Wel kunnen we een onderzoek laten starten door onze collega's als jij van mening bent dat een dienst wel veilig is. Als het blijkt dat de dienst inderdaad veilig is dan zullen de sms'jes daarvoor stopgezet worden.Is er een specifieke dienst waar je gebruik van maakt die wel veilig is (volgens jou), maar waarbij je wel constant een sms ontvangt?We zijn erg benieuwd naar je reactie Goudhaan. 🙂
Bekijk origineel

12 reacties

Reputatie 4
Badge +17
Hoi hoi Goudhaan,

Van harte welkom op het forum. Gaaf om je hier te zien. ;)

Goed dat je dit navraagt bij ons. We voorzien je graag van de juiste informatie.

Je maakt gebruik van Extra Veilig Online, bij deze dienst krijg je een sms wanneer je gebruikt maakt van een onveilige dienst, app of website. Je kan de sms'jes niet in het geheel stopzetten. Wel kunnen we een onderzoek laten starten door onze collega's als jij van mening bent dat een dienst wel veilig is. Als het blijkt dat de dienst inderdaad veilig is dan zullen de sms'jes daarvoor stopgezet worden.

Is er een specifieke dienst waar je gebruik van maakt die wel veilig is (volgens jou), maar waarbij je wel constant een sms ontvangt?

We zijn erg benieuwd naar je reactie Goudhaan. 🙂
Hoi,
Het gaat o.a om dezelfde sites als die ik bezoek via laptop.Waar ook beveiliging op zit en nergens last van hebt.Denk aan Chrome, Google,Nu.nl,Telegraaf,RD, ETC.
Dank je voor het meedenken.
Vooral rtv rijnmond .nl geeft heel veel meldingen op telefoon.Heeeeeel vervelend om iedere keer weer vele sms-jes te krijgen
Reputatie 4
Badge +17
Hoi Goudhaan,

Bedankt voor je duidelijke reactie. Ik heb het voor je doorgezet naar de afdeling die hierover gaat. Zij gaan het verder onderzoeken en voorzien jou dan van een terugkoppeling. (binnen 6 werkdagen)
Sinds vandaag krijg ik heel veel meldingen over onveilige sites, terwijl ik niet eens op internet bezig ben. Kan het zijn dat er sprake is van valse meldingen? In de sms wordt gemeld dat ik voor meer informatie naar T-mobile moet gaan (met link)... Er wordt niet gemeld welke site onveilig zou zijn.
Reputatie 7
Badge +20
Hoi Kouwenhoven,

Er lijkt inderdaad iets niet helemaal goed te gaan met de meldingen van Extra Veilig Online. Op dit moment wordt het al onderzocht en wordt er gekeken waarom deze meldingen ineens zo vaak worden verstuurd. Kun je aangeven of er misschien apps op de achtergrond draaien en welke dat dan zijn? Misschien dat daar de meldingen vandaan komen.

We hopen dat het snel is opgelost en als je nog vragen of meer info hebt, laat het dan weten!
Helaas weet ik dat niet meer, want om van de sms-jes af tr komen heb ik mijn telefoon even helemaal uitgezet. Dat heeft wel geholpen. Toch zou het handi zijn als T-mobile meldt welke website onveilig is, zodat ik ook voor de toekomst weet waar ik aan toe ben. Is dat te regelen?
Reputatie 7
Badge +20
Hi Kouwenhoven,

Fijn dat het bij jou is opgelost. Wij zijn nog steeds bezig met het onderzoeken van dit probleem. Zodra wij meer informatie hebben dan zullen wij dat delen.
Hallo Hajar,
Nou, helaas was de oplossing van korte duur, want vandaag ging het weer vrolijk verder met de sms-jes. Kan de app Runkeeper een oorzaak zijn? Die geeft een melding dat de server moeilijk bereikbaar is als ik een wandeling wil opslaan.
Succes met het verdere onderzoek...
Reputatie 4
Hi Kouwenhoven,

Dank je wel voor jouw terugkoppeling!

Hoe meer voorbeelden, hoe sneller wij het kunnen oplossen. Ik zal het doorgeven aan onze specialisten die het probleem nu aan het onderzoeken zijn. Het is nu nog niet bekend hoelang het kan duren voordat het onderzoek is afgerond. Als je te veel wordt gestoord door de meldingen, kan ik de Extra Veilig Online-bundel voor je uitzetten.

Ik hoor graag van je of je dat fijn vindt! 🙂
Beste Muberra,
Dank voor je aanbod. Op dit moment is het rustig, geen meldingen ontvangen vandaag, dus laat nog maar even zo. Mocht ik weer veel meldingen krijgen, dan meldt ik mij weer.
Groet,
Johanna Kouwenhoven
Reputatie 4
Hi Johanna,

Goed om te horen dat het weer rustig is! :D

Ik heb ook begrepen van onze specialisten dat de meldingen nu onder controle zijn en het zou niet meer moeten gebeuren. Mocht je toch tegen problemen aanlopen of een andere vraag hebben, dan weet je ons forum te vinden.

Wij staan altijd voor je klaar!

Reageer