Beantwoord

T-Mobile Samen verzoek accepteren op Facebook

  • 1 december 2017
  • 2 reacties
  • 112 Bekeken

Ik heb een verzoek tot lid worden gestuurd, maar ben na twee dagen nog steeds niet geaccepteerd. Ik zou graag toegang willen tot tmobile samen facebook, zodat ik andere kan vinden waarmee ik een groep kan beginnen voor mijn korting.
icon

Beste antwoord door Jaimy 4 december 2017, 10:56

Hoi Ssmonass,Goed dat je het aangeeft! Je moet natuurlijk wel lekker kunnen profiteren van de korting. 😃 Op dit moment zie ik geen openstaande verzoeken meer staan! Heb je inmiddels toegang tot de Facebookgroep? Laat het me maar weten als er toch iets mis is gegaan!Hoi Mariejose1956,Ik zie dat je gebruik maakt van een Stel Samen & Stel Bij abonnement. Voor dit abonnement geldt dat je een cadeau kunt kiezen wat je maandelijks ontvangt! In dit geval zie ik dat je hebt gekozen voor 2,50 euro factuurkorting. Zie meer informatie op deze pagina. Mensen met een Go-abonnement krijgen 2,50 korting met één (extra) lid in de groep en 5 euro met twee of meer leden. Hopelijk is het zo wat duidelijker! Mocht je er meer vragen over hebben, dan hoor ik het graag van je!
Bekijk origineel

2 reacties

Ik heb t-mobile samen met nig 2 nummers waarom krijg ik maar 2,50 korting en mijn vriend 5 euro dit klopt niet ik zou ook 5 euro moeten hebben
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Ssmonass,

Goed dat je het aangeeft! Je moet natuurlijk wel lekker kunnen profiteren van de korting. 😃 Op dit moment zie ik geen openstaande verzoeken meer staan! Heb je inmiddels toegang tot de Facebookgroep? Laat het me maar weten als er toch iets mis is gegaan!

Hoi Mariejose1956,

Ik zie dat je gebruik maakt van een Stel Samen & Stel Bij abonnement. Voor dit abonnement geldt dat je een cadeau kunt kiezen wat je maandelijks ontvangt! In dit geval zie ik dat je hebt gekozen voor 2,50 euro factuurkorting. Zie meer informatie op deze pagina. Mensen met een Go-abonnement krijgen 2,50 korting met één (extra) lid in de groep en 5 euro met twee of meer leden. Hopelijk is het zo wat duidelijker! Mocht je er meer vragen over hebben, dan hoor ik het graag van je!

Reageer