Beantwoord

Videoland activeren

  • 20 februari 2018
  • 14 reacties
  • 3805 Bekeken

Beste, ik heb onlangs mijn proefperiode bij videoland opgezegd en een bundel aangeschaft via de T-mobile app. Dit was keurig geactiveerd dmv sms en code. Echter krijg ik vandaag een email dat ik de bundel heb opgezegd. Nu staat het nog wel in de app geactiveerd en betaal ik er ook voor. Eindigt op 18 maart 2018 staat er bij voor een bedrag van 4,49 euro. Nu heb ik geprobeerd de code opvlnieuw op te vragen omdat ik gebruik wil maken van videoland. Er staat u heeft al een abonnement neem contact op met T-mobile klantenservice. Bij deze. Kunnen jullie helpen svp. Mvg D.
icon

Beste antwoord door David 21 februari 2018, 15:39

Hoi T-Mobile X,Dat is inderdaad wel apart! Ik zie de bevestiging namelijk ook gewoon terug, maar nergens dat je deze gelijk stopgezet zou hebben, erg vreemd!Ik heb de einddatum van de bundel Videoland geschrapt, zodat deze gewoon door blijft lopen en niet ineens in maart stop wordt gezet. De korting stond al goed en die ontvang je 2 maanden lang, dus in jouw geval tot en met 16 april.Hopelijk is het zo naar tevredenheid opgelost en als je nog vragen hebt, dan horen we dat graag! Veel kijkplezier! 🙂
Bekijk origineel

14 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi T-Mobile X,

Dat is inderdaad wel apart! Ik zie de bevestiging namelijk ook gewoon terug, maar nergens dat je deze gelijk stopgezet zou hebben, erg vreemd!

Ik heb de einddatum van de bundel Videoland geschrapt, zodat deze gewoon door blijft lopen en niet ineens in maart stop wordt gezet. De korting stond al goed en die ontvang je 2 maanden lang, dus in jouw geval tot en met 16 april.

Hopelijk is het zo naar tevredenheid opgelost en als je nog vragen hebt, dan horen we dat graag! Veel kijkplezier! 🙂
Hoi David, dank voor je reactie. Ik wilde inloggen op de app, maar krijg de melding dat ik geen abonnement heb. Hoe nu verder?
Inde T-mobile app staat inderdaad een nieuwe einddatum op oneindig 🙂 maar kan niet inloggen das dan jammer
ik zie zelfs ook dat videoland gewoon een bedrag heeft afgeboekt terwijl ik op tijd heb opgezegd binnen de proefperiode van 2 weken... Enfin, ik heb dus 2x betaald maar kan via beide kanalen niet inloggen.

Reputatie 7
Badge +20
Hey T-Mobile X,

Heb je jezelf wel geregistreerd met jouw My T-Mobile nummer? Dit is namelijk eerst nog nodig om gebruik te kunnen maken van het Videoland-account. Je kunt via https://www.videoland.com/t-mobile registreren met behulp van jouw telefoonnummer bij ons. Daarna zou het inloggen ook gewoon goed moeten gaan! :)

Voor de afschrijving vanuit Videoland moet je even contact met hen opnemen. Die betaling zal te maken hebben met jouw proefperiode bij Videoland, dus daar hebben wij verder niet mee te maken. Je kunt bij hen dan ook aankloppen voor de terugstorting van het afgeschreven bedrag.

Laat je weten of het gelukt is om in te loggen?
hoi, jazeker. net nog een keer geprobeerd via de opgegeven URL. Telefoonnummer opgegeven, sms code ontvangen en ingevuld, maar helaas, krijg ik wederom dezelfde melding: "Je hebt al een abonnement, Neem contact op met de T-Mobile Klantenservice".

wat moet ik nu?
Reputatie 7
Badge +19
Hoi T-Mobile X,

Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden! Zou je eens de volgende stappen kunnen doorlopen?

1. Log uit en log opnieuw in bij de Videoland app.
2. Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
3. Leeg het werkgeheugen. Dit doe je door de smartphone of tablet uit en opnieuw aan te zetten.

Lukt het nog steeds niet? Zou je me dan kunnen vertellen welke iOS of Android versie je gebruikt en welke versie van de app geïnstalleerd is? Ik kan het dan doorzetten naar onze specialisten, zodat zij hiernaar kunnen kijken en een oplossing kunnen bieden!

Ik hoor van je!
Hoi Jaimy,
Top ga ik meteen doen.
1. Lukt helaas niet. De app zegt dat ik geen abonnement heb. Email adres heb ik op advies van videoland gewijzigd. Ook dit werkt niet.
2. Done. Geen geluk.
3. Done.
4. Android 7.0 app versie 2.9.8.

Mogelijke oplossing:
Mijn nummer + emailadres vrijgeven uit jullie database, zodat ik opnieuw met sms aanmeld code kan activeren?


Thanks!
Reputatie 7
Badge +19
Hoi T-Mobile X,

Jammer dat dit niet heeft geholpen! Ik heb de Videoland-bundel ook nog even via ons systeem verwijderd en opnieuw toegevoegd. Zou je nog eens kunnen proberen of het activeren en aanmelden niet lukt?

Omdat ik vrees dat dit niet zal gaan werken en er anders zoveel veel tijd overheen gaat, heb ik dit probleem ook meteen doorgezet naar de productspecialisten. Zij zullen jou hier binnenkort over terugbellen!

Hou je me op de hoogte? Dan kan ik er ook voor zorgen dat het allemaal zo snel mogelijk wordt opgelost!
Hoi Jaimy, super, ik kreeg inderdaad een sms-je van jullie dat mijn Deezer account is geactiveerd 🙂 haha dat is denk ik niet goed, aangezien ik Deezer al een tijdje heb via jullie.
Reputatie 7
Badge +19
Hoi T-Mobile X,

Oeps, verkeerde bundel! Tijd voor weekend. ;)

Ik heb het nu gedaan voor Videoland! Mocht dat niet hebben geholpen, dan heb ik het in ieder geval ook al doorgezet naar de specialisten. Zoals ik al zei zullen zij contact met jou opnemen!

Ik hoor nog van je!
hoi Jaimy super, het werkt. kan ik weer mijn serie Narcos kijken 😃
Goed weekend! groetjes D.
Reputatie 7
Badge +19
Wat fijn! Bedankt voor je terugkoppeling!

Fijn weekend en heel veel kijkplezier. 😃
Reputatie 7
Badge +19
Hoi T-Mobile X,

Ik zat nog even na te denken over je berichtje, maar Narcos is toch Netflix Original? We hebben het steeds over Videoland! Bedoel je dit dan wel?

Reageer