Beantwoord

Voordeelbundel Sms Maximaal

  • 22 december 2012
  • 7 reacties
  • 250 Bekeken

Ik heb 2 maanden geleden de sms maximaal bundel geactiveerd.
Deze zou 2 maanden kosteloos zijn, tot mijn verbazing betaal ik deze maand wel 8 euro voor deze bundel.
Zou dit voor deze maand nog terug worden vergoed?
icon

Beste antwoord door Tom 30 januari 2013, 14:10

@wiersma26 wat vervelend dat de korting niet volledig is toegekend. Ik zal het betaalde bedrag voor de SMS Maximaal bundel van december voor je crediteren. Dit bedrag zal worden verrekend met je volgende factuur.

Mocht je nog vragen hebben dan zie ik deze graag tegemoet.
Bekijk origineel

7 reacties

Reputatie 6
Weet je zeker dat je voor deze maand betaalt? Welke periode staat er op de rekening vermeld? Je betaalt nl vooraf als je een abonnement hebt.
Ja dit staat in de rekening vermeld dat ik nu 8 euro betaal en geen korting heb. In de eerste maand hoefde ik namelijk niks te betalen. Als het goed is hoef ik de eerste 2 maanden niks betalen? Dat ik hierna 10 euro p/m betaal?
Reputatie 5
Hoi Wiersma26, je betaalt standaard je maandkosten vooruit. Op welke datum is je abonnement ingegaan? En als je op je factuur kijkt welke datum staat er achter de sms maximaal bundel die in rekening wordt gebracht?
Het abbonement is op 7 november ingegaan. Nu zie ik op de rekening terug dat ik van de periode 30 oktober t/m 15 november korting heb gekregen.
En ook over de periode 16 november tot 29 november.
Maar nu vraag ik me af of ik over deze periode ook nog korting kan krijgen.
Want heb van die eerste periode die verrekent is eigenlijk geen smsjes gebruikt.
Reputatie 6
Badge +16
@Wiersma26

Ik heb even voor je gecontroleerd of er een korting is doorgevoerd in het systeem. In de facturen is zichtbaar dat je inderdaad van 30 oktober tot 29 november korting hebt gekregen op de bundel SMS Maximaal. Jij geeft aan dat je 2 maanden recht had op 100% korting. Dat is in deze situatie niet gebeurd. Zou je kunnen aangeven waar je dat hebt gelezen of heb je daar toevallig een bevestiging van? Dit kan je mij in een Privebericht sturen. Ik wacht je reactie af! 🙂
@https://"https://forum.t-mobile.nl/members/wiersma26-259225/"

Ik heb even voor je gecontroleerd of er een korting is doorgevoerd in het systeem. In de facturen is zichtbaar dat je inderdaad van 30 oktober tot 29 november korting hebt gekregen op de bundel https://"https://www.t-mobile.nl/voordeelbundels/sms-maximaal". Jij geeft aan dat je 2 maanden recht had op 100% korting. Dat is in deze situatie niet gebeurd. Zou je kunnen aangeven waar je dat hebt gelezen of heb je daar toevallig een bevestiging van? Dit kan je mij in een Privebericht sturen. Ik wacht je reactie af! :)


Hallo,

mijn excusus voor mijn late bericht maar deze bundel had ik afgesloten in de t-mobile shop groningen.
hier was mij verteld dat deze bundel 2 maanden gratis was.
en het stond ook vermeld op deze pagina; https://www.t-mobile.nl/voordeelbundels/sms-maximaal
Reputatie 5
@wiersma26 wat vervelend dat de korting niet volledig is toegekend. Ik zal het betaalde bedrag voor de SMS Maximaal bundel van december voor je crediteren. Dit bedrag zal worden verrekend met je volgende factuur.

Mocht je nog vragen hebben dan zie ik deze graag tegemoet.

Reageer