Beantwoord

Wifi komt niet naar voren op mijn Lenovo Laptop

  • 31 July 2022
  • 26 reacties
  • 376 Bekeken

Goedemiddag, ik heb sinds afgelopen vrijdag 29 juli 22 de overstap gemaakt van Kpn naar T-Mobile thuis. Op al mijn apparaten heb ik wifi zoals mijn printer, mobiel en zakelijke Asus laptop. Behalve op mijn prive laptop een Lenovo G40-80 de wifi naam komt totaal niet naar voren. Ik heb van alles geprobeerd met de storingdienst van T-mobile maar niets werkt. Ook via een hotspot met mijn mobiel naar mijn laptop werkt het niet. 5G uitzetten heeft ook niet gewerkt. Dus ik ben doorverwezen naar de community. 

Help kan iemand mij helpen?  

icon

Beste antwoord door CrisTien 31 July 2022, 17:37

Bekijk origineel

26 reacties

@Ivdzwart

 Het lijkt erop dat je interne netwerkkaart de oorzaak is. Na verloop van tijd en het nodige streamen worden ze vaak te heet en laat een minisoldering los met als gevolg dat je kunt blijven zoeken naar een oorzaak die je niet gaat vinden.

 

Updaten van een oudere laptob met een extra Simm en een SSD kan op zich een goede zaak zijn maar men vergeet dan vaak ook het netwerk mee te nemen wat toch zeker zo belangrijk kan zijn. En hoe eenvoudig en goedkoop is dat wel niet.

Foto dient slechts ter illustratie en komt van Bol.com.

 

Een advies hierin is niet te geven, de keus is enorm en de prijzen verschillen idem.

Prik hem in een USB poort en Windhoos10 doet de rest. In je Bios kun .je de interne wifi nog uitzetten. Niet echt belangrijk want hij ziet hem toch niet (meer).

 


 

@Gela dank je wel, dan ga ik er eentje aanschaffen. Ik hou jullie op de hoogte

Reageer