Sticky

[Info] Zender van de Maand

  • 26 april 2019
  • 4 reacties
  • 4681 Bekeken
[Info] Zender van de Maand
Reputatie 7
Badge +7
  • T-Mobile Moderator
  • 4324 reacties

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op jouw TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand.


De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand. Wil je de zender langer kijken? Bekijk dan onze thema- en premiumpakketten en bestel jouw nieuwe favoriete zender via My T-Mobile Thuis! Deze pakketten kun ie ook gemakkelijk maandelijks aanpassen.

 

Zender van de maand januari: Crime + Investigation (CI)
Crime + Investigation (CI) is in januari de Zender van de maand. Deze misdaadzender heeft een brede selectie van programma’s met onder andere de ware verhalen achter ’s werelds meest beruchte criminelen en een kijkje in de laboratoria en archieven van de politie. Maak nu kennis met deze spannende programma’s op kanaal 18.

Deze Zenders van de maand kon je eerder bekijken:
December - RTL Telekids - (Nu te zien op kanaal 170 in het Kids & Music themapakket)
November - OUTtv - (Nu te zien op kanaal 297 in het Entertainmentpakket)
Oktober - RTL Crime (Nu te zien op kanaal 325 in het Entertainment Themapakket)
September - 192 TV (Nu te zien op kanaal 232 in het Kids & Music pakket)
Augustus - Nickelodeon Junior (Nu te zien op kanaal 172 in het Kids & Music Themapakket)
Juli - E! Entertainment (Nu te zien op kanaal 275 in het Entertainment Themapakket)
Juni - Stingray I-Concerts (Nu te zien op kanaal 228 in het Kids & Music Themapakket)
Mei - Comedy Central Extra (Nu te zien op kanaal 187 in het Entertainmentpakket)
April - MTV Live (Nu te zien op kanaal 215 in het Kids & Music Themapakket)
Maart - Shorts TV (Nu te zien op kanaal 321 in het Infotaiment Themapakket)
Februari - Nat Geo Wild (Vanaf 1 maart te zien op kanaal 38 in het Entertainment Themapakket)
Januari - Crime + Investigation (Vanaf 1 februari te zien op kanaal 90 in het Infotainment Themapakket)

Welke zender wil jij graag zien als Zender van de maand? Laat mij jouw suggestie weten in dit topic! Vragen over deze actie zijn natuurlijk ook meer dan welkom, ik hoor ze graag. :)


4 reacties

Toen ik het abonnement voor T-mobile thuis afsloot in de winkel, vertelde de verkoper mij dat ik maandelijks een activatiecode zou krijgen om een zender naar keuze in te stellen. Dit heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen. Ik heb nu het idee dat hij De zender van de maand bedoelde maar zo heeft hij het niet verteld. Ik heb dus geen keus in welke zender ik extra kies, als ik het goed begrijp.
en hoeveel geheugen zit er op de opnamebox? Ik krijg nl vrij snel de melding dat ie vol is.
Reputatie 7
Badge +7
Hi @Esther030, allereerst van harte welkom bij T-Mobile Thuis! Ik geef je graag meer informatie over het zenderpakket. Wanneer je meerdere T-Mobile abonnementen op jouw adres afneemt dan kan je gebruik maken van Klantvoordeel. Met Klantvoordeel ontvang je elke maand € 7,50 die je in kan zetten voor welk zenderpakket je wil! Zodra je dit geactiveerd hebt blijft het automatisch elke maand doorlopen en je kan het maandelijks wijzigen.

Ik heb het meteen voor je nagekeken maar ik zie op dit moment geen actief mobiel abonnement op jouw adres. Je kan het adres van je mobiele abonnement gemakkelijk zelf aanpassen via My T-Mobile. Hier kan je ook het Klantvoordeel activeren en je Thuis abonnement uitnodigen. Daarna kan je inloggen op My T-Mobile Thuis (andere log-in) om je Meer Snelheid en TV Voucher te activeren. Als je nog andere vragen hebt stel ze dan gerust, ik zit voor je klaar!

Kunnen klanten met het basisabonnement tijdens Serious Request en/of de Top 2000 ook kijken naar NPO 1 Extra waar dit wordt uitgezonden? 

Reputatie 5
Badge +2

Dat is op nr 273 deze zender kan ook via tv ala cart worden ingesteld

Reageer