Sticky

[Info] Zender van de Maand

  • 26 april 2019
  • 11 reacties
  • 8564 Bekeken
[Info] Zender van de Maand
Reputatie 7
Badge +8
  • T-Mobile Moderator
  • 5821 reacties

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op de TV Box! T-Mobile Thuis introduceert Zender van de maand.


De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand. Wil je de zender langer kijken? Bekijk dan onze thema- en premiumpakketten en bestel jouw nieuwe favoriete zender via My T-Mobile Thuis! Deze pakketten kun je ook gemakkelijk maandelijks aanpassen.
 

Januari: Schlager TV

Het muziekkanaal Schlager TV heeft zich volledig toegespitst op het uitzenden van Duitse schlager-muziek. Op Schlager TV komen liefhebbers van het Duitse levenslied dus niets tekort! Je ziet en hoort op deze zender namelijk 24 uur per dag Duitse Schlagers en Volksmusik. Het grote aanbod van bekende en minder bekende Schlager zangers maakt de programmering gevarieerd genoeg, want binnen het genre is er veel diversiteit.

 

Deze Zenders van de maand kon je eerder bekijken in 2020:

December - Shorts TV (Vanaf 1 januari te zien op kanaal 321 in het Infotainment Themapakket)

November - RTL Telekids 24/7 (Vanaf 1 december te zien op kanaal 170 in het Kids & Music Themapakket)

Oktober - CI (Crime+Investigation) (Vanaf 1 november te zien op kanaal 90 in het Infotainment Themapakket)

September - 192TV (Vanaf 1 oktober te zien op kanaal 232 in het Kids & Music Themapakket)

Augustus - Boomerang (Vanaf 1 september te zien op kanaal 196 in het Kids & Music Themapakket)

Juli - Comedy Central Extra (Vanaf 1 augustus te zien op kanaal 186 in het Entertainment Themapakket)

Juni - Mezzo (Vanaf 1 juli te zien op kanaal 375 in het Kids & Music Themapakket)

Mei - Shorts TV (Vanaf 1 juni te zien op kanaal 321 in het Infotainment Themapakket)

April - RTL Crime (Vanaf 1 mei te zien op kanaal 325 in het Entertainment Themapakket)

Maart - Insight (Vanaf 1 april te zien op kanaal 38 in het Entertainment Themapakket)

Februari - National Geograhic Wild (Vanaf 1 maart te zien op kanaal 83 in het Infotainment Themapakket)

Januari - Crime + Investigation (Vanaf 1 februari te zien op kanaal 90 in het Infotainment Themapakket)

Welke zender wil jij graag zien als Zender van de maand? Laat mij jouw suggestie weten in dit topic! Vragen over deze actie zijn natuurlijk ook meer dan welkom, ik hoor ze graag. :)


11 reacties

Toen ik het abonnement voor T-mobile thuis afsloot in de winkel, vertelde de verkoper mij dat ik maandelijks een activatiecode zou krijgen om een zender naar keuze in te stellen. Dit heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen. Ik heb nu het idee dat hij De zender van de maand bedoelde maar zo heeft hij het niet verteld. Ik heb dus geen keus in welke zender ik extra kies, als ik het goed begrijp.

en hoeveel geheugen zit er op de opnamebox? Ik krijg nl vrij snel de melding dat ie vol is.
Reputatie 7
Badge +8
Hi @Esther030, allereerst van harte welkom bij T-Mobile Thuis! Ik geef je graag meer informatie over het zenderpakket. Wanneer je meerdere T-Mobile abonnementen op jouw adres afneemt dan kan je gebruik maken van Klantvoordeel. Met Klantvoordeel ontvang je elke maand € 7,50 die je in kan zetten voor welk zenderpakket je wil! Zodra je dit geactiveerd hebt blijft het automatisch elke maand doorlopen en je kan het maandelijks wijzigen.Ik heb het meteen voor je nagekeken maar ik zie op dit moment geen actief mobiel abonnement op jouw adres. Je kan het adres van je mobiele abonnement gemakkelijk zelf aanpassen via My T-Mobile. Hier kan je ook het Klantvoordeel activeren en je Thuis abonnement uitnodigen. Daarna kan je inloggen op My T-Mobile Thuis (andere log-in) om je Meer Snelheid en TV Voucher te activeren. Als je nog andere vragen hebt stel ze dan gerust, ik zit voor je klaar!

Kunnen klanten met het basisabonnement tijdens Serious Request en/of de Top 2000 ook kijken naar NPO 1 Extra waar dit wordt uitgezonden? 

Reputatie 6
Badge +2

Dat is op nr 273 deze zender kan ook via tv ala cart worden ingesteld

Reputatie 6
Badge +2

Zender van de maand betekent dat deze zender in een bepaalde maand in de “etalage” staat, nu was Nat Geo Wild zender van de maand voor februari, deze maand is reeds 4 dagen afgelopen maar nog geen nieuwe zender van de maand.

 

Tip:  ik hoor vaak dat Love nature ook een leuke zender moet zijn, weet het zelf niet hen het van horen zeggen.

Reputatie 7
Badge +7

Goed dat je het aankaart @BeMu, scherp van je! Onze technische toppers zijn ermee bezig. Het is doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling en die heeft het momenteel in behandeling! :smile:

@BeMu , Love Nature is idd een mooie zender als je van natuur houd, heb er bij Telfort 2 maanden van genoten.

Reputatie 6
Badge +2

@Doornekamp33  Een vraag,  Love Nature moet ik met dat voorstellen als Nat Geo Wild en Animal Planet of meer een zender die programma's brengt zoals vaak door de EO uitgezonden, zeg maar die mooie BBC docu's?

Kruising tussen die twee met meer richting de BBC kwaliteit en beter, en ook nog eens in 4k uitgezonden.

Ik heb er redelijk veel naar gekeken veel nieuwe dingen die NGw of AP niet laten zien.

Reputatie 6
Badge +2

Misschien een idee om voor de aardigheid ook af en toe een zender die niet in het leverprogramma van T-Mobile staat als zender van de maand te leveren aan de klanten met tevens er aan gekoppeld de vraag of men deze in het basis pakket wil of eventueel thema pakket.

Ik weet dat providers tientallen misschien wel honderden zenders meer binnen krijgen dan er werkelijk worden doorgestuurd naar de klanten, ik heb jaren lang heel dichtbij een ontvang/zendstation van Ziggo in Zevenaar gewoond dat is een park met allemaal schotels ook zij zetten nog geen 5% van alle zenders op het net.

Reputatie 4
Badge +3

Dat is zeker een leuk idee @BeMu! Wij zijn echter gebonden aan licenties, waardoor wij alleen de zenders mogen uitzenden die wij nu uitzenden. Ik hoop dat er elke maand weer iets leuks voor je bij zit!

Reageer