[Winactie] Griezel mee tijdens Ghostober

  • 24 september 2018
  • 0 reacties
  • 2024 Bekeken

Reputatie 5
Badge +3
  • Oud T-Mobile moderator
  • 1204 reacties
Oktober nadert: de griezeligste maand van het jaar! Met T-Mobile TV kun je deze maand spannende programma's kijken bij Ghostober én een griezelige prijs winnen! Durf jij mee te doen?

Ghostober op Investigation Discovery
Investigation Discovery (kanaal 65, in ons basispakket) is dé crimezender vol spanning, drama en mysterie. De zender vertelt waargebeurde verhalen over waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedreven. Spraakmakende moordzaken, vermissingen en 'crimes passionelles' worden tot op de bodem uitgezocht.

In oktober gaat de zender een stapje verder in de spannende verhalen. De hele maand kun je iedere werkdag om 00:00 uur en 1:00 uur kijken naar Ghostober, waarin de spannendse spookverhalen getoond worden. Zoals The Dead Files en Paranormal Lockdown.

In The Dead Files waarbij medium Amy Allan en voormalig moorddetective Steve DiSchiavi samen op zoek gaan naar de griezeligste geesten die huiseigenaren de stuipen op het lijf jagen. Amy zegt dode mensen te kunnen zien en met ze te kunnen praten. Ze gaat ’s nachts op zoek naar de geesten en hoopt zo rust te kunnen brengen in deze ware spookhuizen.

Nick Groff en Katrina Weidman pakken het in Paranormal Lockdown helemaal extreem aan. De paranormale onderzoekers laten zich maar liefst 72 uur opsluiten op een locatie waar het wemelt van de mysterieuze geestverschijningen. Kunnen zij in die drie etmalen de geesten opsporen en de eigenaren daarna geruststellen? Je ziet het bij Ghostober!


Deel jouw spookverhaal
Ben jij geïnspireerd door de griezelige scènes van Ghostober? Of heb jij talent voor het verzinnen van spookverhalen? Weet jij dé griezeligste plek in Nederland te vinden? Deel jouw spookverhaal op www.ghostober.nl en maak het verhaal compleet!

Win kaartjes voor de Backspace Escape Rooms!
Nog niet uitgegriezeld? Wil jij de adrenaline door je lijf voelen stromen tijdens een spannend spel? Doe dan mee met onze winactie! Speciaal aan onze T-Mobile Thuis klanten mogen we 6 x 2 toegangskaarten weggeven voor de Halloween-editie van Backspace Escape Rooms in Amsterdam. Zend jouw antwoord op de prijsvraag via het e-mailadres in vóór 15 oktober 2018. De winnaars ontvangen een bericht.

Succes met kijken naar Ghostober, het delen van jouw spookverhaal en meedoen aan de winactie! ;)


0 reacties

Geen reactie

Reageer