Beantwoord

web https://t-mobiletv.nl/ naar chromecast

  • 8 November 2020
  • 1 reactie
  • 224 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 3 reacties

Wil graag tv kijken op tv via chrome cast en laptop.

Op de laptop log ik via mijn browser in op https://t-mobiletv.nl. Kan op mijn laptop dus tv kijken. Nu wil ik dit casten naar  chromecast op mijn tv.

Echter de webapp biedt hiertoe geen mogelijkheid. Wanneer wordt dat toegevoegd?

 

via mijn tablet kan ik wel chromecast gebruiken. Echter je verliest de volledige controle over de zenders. Je kunt niet eenvoudig van zender wisselen. Eerst verbinding met chromecast verbreken, andere zender kiezen, opnieuw casten. En het is allemaal zeer traag. Zender wisselen kost zo zeker 5 minuten.    Dit moet toch veel beter kunnen.

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 10 November 2020, 13:43

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @Leen58, welkom op de Community!

We bieden inderdaad (nog) geen ondersteunende cast-functie, althans niet als extra functie in de app/webversie zelf. Of en wanneer dit wordt toegevoegd weet ik nog niet, sorry dat antwoord blijf ik je nog schuldig!

Wellicht een overbodige vraag, maar kun je in het geval van casten dan niet beter, voorlopig, TV Anywhere gebruiken op een mobiele telefoon en die dan vervolgens casten naar je Chromecast? Zo heb je een stabiele verbinding, met weinig gehannes en kun je alle zenders en functionaliteiten beheren met je smartphone. Het handige hieraan is dat je niet telkens de app opnieuw hoeft op te starten, of de verbinding met de Chromecast hoeft te verbreken.

Reageer