Blog

De gezelligste Moederdag invullingen op een rijtje

De gezelligste Moederdag invullingen op een rijtje
Reputatie 7
Badge +4
  • T-Mobile moderator
  • 3065 reacties

Wie zijn er altijd wanneer je ze nodig hebt? Wie is de meest zorgzame vrouw die jij kent? En wie verdient het onwijs om eens goed in het zonnetje gezet te worden? Juist, je moeder. Wij willen graag een ode doen aan alle moeders, woehoe. Maar oké, ook van jouw aankomende zondag moet er natuurlijk een feestje gemaakt worden. Deze tips zijn dan ook zeker voor jou niet geheel onbelangrijk. Jij begint ongetwijfeld met een overheerlijk ontbijtje, am I right? Een beetje een leuke invulling voor na die tijd is dan altijd welkom. Dus ga er even voor zitten en maak van deze Moederdag een onvergetelijke (zon)dag. Want onthoud, zonder haar zat jij dit nu niet te lezen.

Organiseer een high wine aan huis

De uitgebreide brunch is vaak al een goede bodem om vervolgens gezellig een high wine thuis na te bootsen. Tegenwoordig kun je op heel veel leuke plekken genieten van lekkere wijn met hapjes, maar door het zelf in huis te halen hoef jij vandaag de deur niet meer uit. Bonus! Zoek allemaal een fles wijn uit die jou lekker lijkt en probeer in de rol van sommelier te kruipen, door goed research te doen naar de wijn. Combineer deze vervolgens heerlijk met leuke creatieve hapjes en de show kan beginnen. Dit wordt gegarandeerd een succes.

Houd een spelletjestoernooi

Of dit na afloop bevordelijk is geweest voor de familieband, dat is uiteraard geheel aan jezelf. Maar leuk is het zeker! Verzamel alle spelletjes uit de spelletjeskast en ga ouderwets gezellig deze battle aan. Neem voor spelletjes inspiratie ook gelijk even een kijkje in dit topic, dat geheel gewijd is aan de leukste spellen voor thuis.

Creëer een eigen spa

Pak de maskertjes, schijfjes komkommer en een relaxte muzieklijst erbij en zorg ervoor dat jouw moeder helemaal zen wordt. Een spa in eigen huis heeft zij zeker op deze dag wel verdiend. En het slimme is, je legt jezelf ook gelijk in de watten. Dit is zeker niet alleen voor vrouwen weggelegd, ook mannen kunnen gezellig meedoen.

Ga wat lekkers bakken

Heel Holland Bakt is er niets bij wanneer jij en jouw moeder de keuken onveilig maken. Zoek leuke recepten op en ga gezellig de keuken in. Van hartig tot zoet, leef je uit. Als jij nou helemaal pluspunten wilt scoren, ruim dan naderhand ook weer de boel op. Neem bij gebrek aan inspiratie eens een kijkje op de website van Laura’s Bakery.

Geniet gezellig van een filmmarathon

Nu de bioscopen (nog) zijn gesloten, haal je zelf de tofste films in huis. Er staan onwijs veel leuke films op Netflix en Videoland die jullie ongetwijfeld nog nooit hebben gezien. Het is en blijft een zondag, dus heerlijk relaxen is altijd een goed idee. Kennen jullie de film ‘De Mitchells tegen de machines’ al? Echt een aanrader. Deze gezellige familiefilm werkt op je lachspieren en is de perfecte afsluiter van een leuk weekend.

Laat jij weten wat jij voor leuks hebt gedaan op Moederdag? Ik hoor het graag. Maak er in ieder geval een hele leuke dag van. Enjoy! 🌼


3 reacties

Reputatie 6
Badge +1

Wat een leuke dingen allemaal. Jouw moeder zal vast erg blij met je zijn, @Lisa. ❤️

Als ik lekkere dingen ga bakken, ben ik bang dat het niet bij mijn moeder aankomt. Wie heeft daar nog meer last van? 😁

Reputatie 5
Badge +5

Op zoek naar meer inspiratie voor lekkere recepten om (samen met jouw moeder) te maken, check ook Het Grote T-Mobile Receptenboek!

Reputatie 7
Badge +4

Zo lief @Maurice! ❤️ Haha heel herkenbaar dit. Daarom moet je gewoon altijd twee keer zoveel maken, dan is de kans groter dat het wel lukt!

Reageer