Hoe stuur je een privébericht?

  • 19 July 2021
  • 3 reacties
  • 63 Bekeken

Reputatie 7
Badge +7
  • T-Mobile Moderator
  • 5998 reacties

In dit artikel kun je lezen hoe je een privébericht kunt sturen op de Community.

 

Ben jij door een van onze collega's gevraagd om een privébericht te sturen naar een moderator? Of wil jij gewoon iemand een leuk bericht sturen, maar weet je niet hoe dit moet? Hieronder vind je de volledige uitleg over het sturen van een privébericht.Om een privébericht te sturen moet je natuurlijk eerst weten naar wie je deze wilt sturen. Het is niet toegestaan om een van de moderators een privébericht te sturen. Pas als hier om wordt gevraagd kun je de moderator een privébericht sturen. Verder ben je natuurlijk vrij om privéberichten te sturen mits je je aan de huisregels houdt. 

Als je in een topic een gebruiker ziet waar je een privébericht naar wilt sturen dan klik je op zijn of haar naam aan de linkerkant van het scherm. Zodra je op de naam hebt geklikt, wordt je doorverwezen naar de profielpagina van deze gebruiker. Op deze pagina vind je een aantal gegevens over deze gebruiker. Onder de aangegeven informatie staat het knopje 'Stuur bericht'. Als je op dit knopje klikt dan kom je in een chatvenster waar je een bericht kan sturen.

 

Als je een verzonden bericht wilt verwijderen dan is dit ook mogelijk! Bijvoorbeeld wanneer je privégegevens hebt verzonden en deze nu graag wilt wissen. 
Klik in je verzonden privébericht op de drie puntjes rechts in het scherm, dan vouwt de [Verwijder] optie open en kun je jouw privébericht verwijderen. Check onderstaande screenshots voor hulp:Op deze manier kan je een gesprek aangaan met ons, een van de Super Users en alle andere communityleden!


3 reacties

Jason,

onderstaande onze gegevens:

[Gegevens verwijderd door een Moderator.]

 

mocht je nog iets nodig hebben dan hoor ik het graag!

Reputatie 7
Badge +19

Hallo @Dirkkroon 

Wil je de gegevens aub verwijderen, dit is een openbare community dus iedereen ziet het.

Een privébericht sturen doe je door op @Jason te klikken en vervolgens stuur bericht.

Reputatie 7
Badge +7

@Dirkkroon Je kunt me jouw gegevens toesturen via de methode die Waqqas benoemt én door hierboven in het originele bericht de handleiding door te nemen, dan komt het helemaal in orde en kan ik je jouw nieuwe afstandsbediening toesturen! 😄

Reageer