Beantwoord

Modem werkt niet: geen powerlampje.

  • 5 mei 2019
  • 8 reacties
  • 786 Bekeken

I

k heb een probleem met mijn internet. Ik heb alles al geprobeerd en het werkt nog steeds niet. Wie kan mij helpen. Power lampje brandt ook niets
icon

Beste antwoord door Pieter_B 5 mei 2019, 11:00

Hallo @Hassan85

Dit is wel een hele rare situatie, powerlampje is niet aan .. maar andere lampjes wel?
Je zou zijn minst verwachten dat het powerlampje aan zou zijn en de rest eventueel uit.

Heb je al geprobeerd om een factory reset te doen door een klein knopje via een gaatje voor 15 seconden te drukken met een paperclip?
Router minimaal 20 seconden van de spanning?
Bekijk origineel

8 reacties

Top. Bedankt voor de goede service.
Reputatie 7
Badge +7
Hi @Hassan85, goed om te horen, zo te zien is het helemaal gelukt! Ik heb voor de periode waarin je niet goed gebruik kon maken van de diensten (19-04 tm 10-05) zojuist de kosten vergoed! Dit wordt automatisch verrekend met je factuur van juni. Als je nog vragen hebt stel ze dan gerust, ik zit voor je klaar!
Zit al sinds dien zonder internet. Na veel telefonisch contact komt er as maandag eindelijk een monteur met een nieuw modem.
Reputatie 7
Badge +6
Hoi @Hassan85,

Graag hoor ik hoe het je is vergaan. Mocht er iets zijn, dan help ik je ook graag verder. Ik heb namelijk deze combinatie aan lampjes nog niet eerder gezien!
Bedankt voor je hulp. Ga het gelijk doen.

fijne zondag.

Groetjes
Reputatie 7
Badge +2
Ja, daar lijkt het wel een beetje op.

Even contact zoeken met de klantenservice op telefoonnummer is 0800 0092.

Telefonisch zijn wij van maandag tot en met zaterdag tussen 7:00 uur en 22:00 uur bereikbaar. Op zon- en feestdagen kun je ons bellen tussen 09:00 uur en 18:00 uur.

Hopelijk dan snel opgelost.

Grt, Mede klant
Yess heb alle mogelijkheden al toegepast maar geen verandering. Zou het modem kapot zijn?
Reputatie 7
Badge +2
Hallo @Hassan85

Dit is wel een hele rare situatie, powerlampje is niet aan .. maar andere lampjes wel?
Je zou zijn minst verwachten dat het powerlampje aan zou zijn en de rest eventueel uit.

Heb je al geprobeerd om een factory reset te doen door een klein knopje via een gaatje voor 15 seconden te drukken met een paperclip?
Router minimaal 20 seconden van de spanning?

Reageer