Sticky

Port forwarding op de Huawei HG659Toon eerste reactie

105 reacties

Hallo ik heb me poorten opengezet maar ik wil het forwarden naar me ps4 maar ik kan die er niet tussen zien iemand die me kan helpen aub?
Reputatie 5
Badge +4
Hi ahm63, ik doe het zelf altijd via portforward. Je kan je PS4 een statisch IP-adres geven en dan de poorten in je modem forwarden naar dit IP-adres. Via de link vind je meer informatie over hoe je dit kan doen!
Reputatie 1
Ik wil die Huawei HG659 ook wel met 5GHz intertnet. Hier nog steeds de Draytek vigor 2132f. 😕

Zijn er verder nog verschillen tussen deze twee?
Reputatie 2
Badge +2
Hey @WhySoSerious,

Tegenwoordig leveren we inderdaad de Huawei's bij zowel glas- als ADSL-abonnementen. Een ruil van je modem kan ik niet regelen voor je. Dit wordt alleen in bijzondere gevallen gedaan bij een defect in het modem. Mocht je problemen met de Draytek ervaren, dan kun je er vanuit gaan dat we er alles aan doen om dit voor je op te lossen.
Wachtwoord achterop de router? Bedoel je de Wlan-key? Verder heb ik geen wachtwoorden voor de router gekregen van de installateur. Ook geen handleiding van het apparaat. De online versie zegt dat ik het ervoor naar de fabrieksinstellingen moet terugzetten en dan zou ik het wachtwoord vinden in de quickstart. Maar om nou de hele modem te reconfigureren...

Reageer