Vraag

Radio via Bose

  • 8 november 2020
  • 3 reacties
  • 85 Bekeken

Reputatie 1

Wij zijn net overgestapt van Ziggo en we hadden een tratec fra-752/n die nu dus niet gebruikt kant worden. Dus we zitten met 2 van die witte antenne kabels, rood wit & geel kabeltje en geen radio. 
 

Hoe op te lossen? Tv is nieuwer dus daar kunnen die kabeltjes rood wit geel niet in, heb wel veel hdmi poorten en usb 2.0. Samsung 6 Series met zo’n hub erbij. 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +10

Hallo @Chris en Vera 

T Mobile bied geen analoge radio aan enkel tv, er zijn wel tv kanalen met radio via de stb te ontvangen.

je kan de coax laten zitten tot deze niet meer werkt.

alternatief is een gewone antenne https://www.allekabels.nl/binnenantenne/114/1089903/antennedraad-radio.html

Reputatie 1

De coax is er al uit etc heb alleen 2 antenne kabels. 1 male naar female en 1 male naar female met een extra pin erop, mijn vader deed dat altijd maar snap er niks van. Mama chag zonder radio haha 

En wat moet ik evt met die 3 kleuren kabels? Heb ze nu aan zo’n scart adapter, kan dit omgezet worden naar hdmi of iets? 
 

beter zoiets? https://www.onlinekabelshop.nl/composiet-av-kabel-voor-sega-dreamcast-1-8-meter

 

deze is met zo’n zwarte kabel maar die heb ik al van die TV samsung hub daar is ook de TV box van t mobile op aangesloten. https://www.onlinekabelshop.nl/composiet-av-en-s-vhs-kabel-voor-sega-dreamcast-1-8-meter die zwarte gaat van hub naar radio, dan zitten er 4 hmdi en 2usb en een onbekende kabel voor mij qua naam, die gaat in de TV, tv box dus op hdmi in de hub.

Hier heb ik het over: grijze is tv en de hdmi is tv box en dan zitten deze dingen erop maar passen die witte kabels niet op vgm, foto’s komen op reply, mag er maar 2 toevoegen ^^ 

Reputatie 1

Daar links zit die zwarte kabel die naar radio gaat.

Reageer