Beantwoord

T-Mobile thuis bij een nieuw adres

  • 20 februari 2019
  • 1 reactie
  • 116 Bekeken

Hoi,

Ik wil graag T-mobile thuis laten installeren op mijn nieuwe adres waar ik per 15 maart ga wonen. Momenteel woont daar nog een ander gezin. Ik wil graag op de datum van intrekken aangesloten worden, maar wil niet de huidige bewoners lastig vallen met post o.i.d.

Kan dit voorkomen worden en toch de aanvraag doen?

Mvg,
Demy
icon

Beste antwoord door Piotr 22 februari 2019, 15:09

Hey Demy,Tof dat je T-Mobile Thuis gaat nemen, welkom alvast!😁 Het niet ontvangen van post is jammer genoeg niet mogelijk, maar ik neem aan dat de oud bewoners de situatie wel begrijpen en daar geen probleem van gaan maken. ☺️ Mocht je nog geen aanvraag hebben gedaan, dan raad ik je aan om dit zo snel mogelijk te doen. Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 weken vanaf moment van de aanvraag tot aan de oplevering. Het afsluiten van een abonnement kun je telefonisch doen: 0800-0419 of via onze website. Heel veel succes met de verhuizing!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +2
Hey Demy,

Tof dat je T-Mobile Thuis gaat nemen, welkom alvast!😁 Het niet ontvangen van post is jammer genoeg niet mogelijk, maar ik neem aan dat de oud bewoners de situatie wel begrijpen en daar geen probleem van gaan maken. ☺️ Mocht je nog geen aanvraag hebben gedaan, dan raad ik je aan om dit zo snel mogelijk te doen. Normaal gesproken duurt het ongeveer 4 weken vanaf moment van de aanvraag tot aan de oplevering. Het afsluiten van een abonnement kun je telefonisch doen: 0800-0419 of via onze website. Heel veel succes met de verhuizing!

Reageer