Beantwoord

Nieuwe Router van T-Mobile thuis.

  • 12 november 2018
  • 3 reacties
  • 2817 Bekeken

Ik wil graag nieuwe router van T-mobile Thuis aanschaffen. Maar hoe moet ik dat doen? Ik heb nu namelijk zo een oude router met alleen 2.4 verbinding en wil graag ook 5.0.

Of kan ik zelf 1 aanschaffen die makkelijk aan te sluiten is en voor budget van 150 euro?Met vriendelijke groet,
Vladik
icon

Beste antwoord door Folkert 12 november 2018, 16:05

Beste Vladik,De snelste optie is een accesspoint kopen en dat via een kabel aansluiten. Sommige routers kunnen ook heel simpel in het setup menu als accesspoint ingesteld worden.Ik heb zelf een Asus RT-AC68U en die ingesteld als accesspoint. Heel stabiel apparaat, draait probleemloos maandenlang zonder een herstart en prima 2,4 en 5 GHz Wifi op een forse snelheid en een flink bereik. Ook ondersteunt hij zogenaamde DFS kanalen op 5 GHz.Op dit moment kost ie ca. 133 euro en soms kom je 'm ook in witte kleur tegen, die heb ik zelf...Groet, Folkert
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +18
Beste Vladik,

De snelste optie is een accesspoint kopen en dat via een kabel aansluiten. Sommige routers kunnen ook heel simpel in het setup menu als accesspoint ingesteld worden.

Ik heb zelf een Asus RT-AC68U en die ingesteld als accesspoint. Heel stabiel apparaat, draait probleemloos maandenlang zonder een herstart en prima 2,4 en 5 GHz Wifi op een forse snelheid en een flink bereik. Ook ondersteunt hij zogenaamde DFS kanalen op 5 GHz.

Op dit moment kost ie ca. 133 euro en soms kom je 'm ook in witte kleur tegen, die heb ik zelf...

Groet, Folkert
En optie op Huawei router van T-mobile?
Reputatie 7
Badge +10
de huawei is helaas geen optie.
mocht je een instabiele of een trage verbinding hebben (minder dan 10mbit op de wifi) dan kom je in aanmerking voor een wifi service.

indien nodig plaatst T Mobile dan een fritz repeater 1750e met 2,4 en 5ghz
deze is al te koop voor voor 80 euro

Reageer