Beantwoord

Gids in app op Samsung TV blijft hangen

  • 10 December 2021
  • 32 reacties
  • 625 Bekeken

Beste forumgebruikers,

Ik heb sinds vorige week TV en internet van T-Mobile via de glasvezel. Bij Ziggo weg gegaan en alles ondergebracht bij T-mobile... Internet bevalt goed, allen TV app gids is een drama. Spijt van overstap….?

Ik heb problemen met de app op de nieuw aangeschafte Oled Tv van Samsung. Deze tv gebruik ik in de woonkamer, en speciaal aangeschaft om de T-mobile app te kunnen gebruiken. De app werkt wel zenders naar boven en naar beneden zappen. Alleen bij het aanzetten van de tv en het selecteren van de gids komt het scherm doorzichtig in beeld en blijft er een radertje draaien. De gids wordt niet opgestart en blijft hangen. Heb al van alles geprobeerd, een harde reset; de tv dus van spanning af gedurende 20 sec, en daarna weer aan. Modem gereset. App er af en weer erop. Meerdere keren van alles geprobeerd. Wie heeft hier een oplossing voor? Het TV kastje gebruik ik op de slaapkamer en werkt wel goed. Ik wil de app op de tv gebruiken omdat ik het tv kastje niet kan plaatsen. Zo is het geen TV kijken!

Weet iemand een oplossing? Dank je alvast.

 

 

icon

Beste antwoord door Lisa 13 December 2021, 12:05

Bekijk origineel

32 reacties

Reputatie 1

@Bart en Marian Helaas weet ik geen oplossing maar ervaar wel hetzelfde probleem.

Dit heb ik ook aangekaart in het topic ‘Alles over de T-Mobile TV App voor Smart TV!’.

Dit loopt al een aantal weken en T-Mobile ( @Lisa  ) geeft aan dat ze druk mee bezig zijn maar tot op heden lijkt er geen oplossing te komen.

Ook ik ben er zeer ontevreden over en denk er ook hard over na om weer terug te gaan naar Ziggo of een andere aanbieder. Ook al zou ik daarmee wellicht mijn bundelvoordeel mee verliezen.

Misschien dat @Lisa hier nog een reactie op kan geven zoals ze ook gedaan heeft op mijn berichten.

Beste tonlabee,

 

Dank voor je reactie. 
hopelijk wordt er inderdaad iets mee gedaan door @Lisa of T-mobile. Doordat zaken niet goed werkte en er weinig mee werd gedaan (bij ziggo) ben ik overgestapt naar T-mobile. Hopelijk is dit geen aanleiding om wederom verder te kijken naar een nieuwe provider. (KPN?) Het glasvezel netwerk is van hen dus een overstap zal niet zo moeilijk zijn.

wordt hopelijk vervolgd.

Groet, Bart

 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Bart en Marian, super goed dat jij hiervoor aan de bel trekt! Merci voor de moeite die je al hebt genomen om dit probleem te proberen te verhelpen. Heel fijn dat @tonlabeejou ook al heeft voorzien van een reactie. Mijn collega's van de technische dienst zijn al langere tijd bezig om dit probleem te verhelpen. Vanochtend heb ik weer een reactie omtrent dit issue gegeven in het onderstaande topic:

Zou je mij kunnen vertellen welke tv jullie in huis hebben? Dan voeg ik graag jouw gegevens aan het lopende onderzoek toe. Het blijkt jammer genoeg gecompliceerder te liggen en is al naar meerdere afdelingen doorgezet. Hopelijk zorgt deze aanvullende informatie ervoor dat de boosdoener sneller gevonden kan worden. Wij doen ontzettend ons best om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Ik hoop echt dat ik jullie allebei meer kan vertellen binnenkort. Houd in ieder geval goed het gelinkte topic in de gaten, want daar deel ik de updates hierover! 💪

Hallo Lisa,

Fijn dat er daadwerkelijk ook iets mee gedaan gaat worden.

Het is zo namelijk geen tv kijken. 

Type tv; Samsung Modelcode; QE43Q64AAUXXN

Graag word ik hierover op de hoogte gehouden, tot zover bedankt.

Groet, Bart

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Bart en Marian, ik zie dat dit topic tussen wal en schip is beland waardoor er geen reactie meer op is gekomen! Excuses hiervoor. Graag wil ik je laten weten dat dit issue nog steeds in onderzoek is. Ik plaats alle updates hierover in het bovenstaande topic en hoop echt dat de oplossing nabij is. Heel erg bedankt voor jouw geduld! ❤

Hallo Lisa,

inmiddels ook 2 weken geleden bij de klantenservice melding gemaakt.

ook hier niets van gehoord. Ik moet al 3 dagen geheel opnieuw inloggen op de app van T mobile op mijn tv..! Geen doen zo.

hoop spoedig op een oplossing!

groet, Bart 

 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Bart en Marian, ik had echt gehoopt dat ik inmiddels al de oplossing met jullie kon delen! Ik blijf dit in ieder geval in de gaten houden en breng jullie in het andere topic op de hoogte, zodra er een terugkoppeling gereed is. Fingers crossed dat ik snel goed nieuws kan brengen!

Hi T-Mobile,

Wij ondervinden exact hetzelfde probleem met onze Samsung TV.

Ook als je naar menu wilt, vaak een zandloper.

Enige oplossing is tv 30 sec uitzetten, dan herstart de app.

Kan je de app ook op een andere manier herstarten?

TV type: QE43LS03AAUXXN

Groet, Mart

Reputatie 7
Badge +12

Hoi @Mart1967, goed dat je het aangeeft! Het probleem met de gids is bij onze specialisten bekend. Ze werken momenteel aan een workaround zodat dit tijdelijk omzeild kan worden, totdat de eindfix in zicht is. We houden je op de hoogte.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Mart1967, graag wil ik je nog laten weten dat ik alle updates hierover in het topic deel waar ik jou vanmiddag in heb getagd! Zo houden we de communicatie mooi op één en dezelfde plek. Er wordt echt hard aan gewerkt, maar het vergt meer tijd dan gedacht. Ik houd jullie in het andere topic zo goed mogelijk op de hoogte! ☘

Inmiddels 2 maanden verder met de problemen van de app. #lisa, jij zou ons op de hoogte blijven houden….Inmiddels zijn er 3 maanden abonnements gelden betaald zonder enige compensatie…

Graag hoor ik van je zowel of er een update is en hoe de compensatie er uit ziet. 
vriendelijke groet, 

Bart

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Bart en Marian, heel terecht dat jij dit navraagt! Ik houd jullie in het onderstaande topic op de hoogte:

Mijn collega is dit issue voor jullie gaan chasen, maar zij heeft nog geen heldere update teruggekregen. Ik had echt gehoopt dat ik inmiddels de oplossing met jullie kon delen. Excuses hiervoor! Weet dat zodra er nieuws is, ik dat gelijk aan jullie laat weten. Ik wil in ieder geval alvast laten weten dat zodra dit is opgelost, ik graag naar een compensatie ga kijken. 

Hier exact hetzelfde probleem met een Samsung tv.

App werkt lekker makkelijk, maar dan moet hij het wel doen.

De gids blijft maar laden en laden…

Zo kunnen we dus ook niks meer opnemen, waar we wel voor betalen…

Spijtig en hopelijk komt er snel een oplossing

Reputatie 6
Badge +9

Hoi @ThanToya,

Thanks voor je bericht en goed dat je het aankaart! Ik ga graag kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Ik ben daarom erg benieuwd naar hoe de televisie waarop de app is geïnstalleerd is aangesloten. Ervaar je dit met een wifi-verbinding of wanneer de tv bekabeld is aangesloten? Verandert dit wanneer er gebruik wordt gemaakt van een andere LAN poort? Ook ben ik erg benieuwd naar het type TV en welke versie van de app is geïnstalleerd. Ik hoor het graag van je.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @ThanToya, ik geef jou heel graag duidelijkheid en wil de volgende update met je delen! Mijn collega's hebben laten weten dat dit issue voor nu niet volledig opgelost kan worden, excuses hiervoor. Wij willen dit zeker in de toekomst gaan oplossen, maar wanneer is voor nu echt nog een vraag. Het blijkt een stuk lastiger te reproduceren dan gedacht. Als jij nog andere vragen hebt, stel die dan zeker. Want dan duik ik daar met alle liefde voor je in! 💪

Hi @Lisa dank je wel voor je reactie.

Helaas moeten we dan maar wachten op de fix.

Wat wel raar is, en misschien ook wel goed voor andere om te lezen/weten, is dat alles via de app op de telefoon wel gewoon goed werkt.

Is even een omslachtige route, maar dan kan je in ieder geval de gids bekijken, en je kan daar ook de programma's opnemen. 

 

We wachten de reactie van het dev team af.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @ThanToya, heel erg bedankt voor jou begrip! ❤ Goed dat je dit aangeeft, dankjewel. Ik zorg dat deze informatie nog wordt doorgezet naar mijn collega's. Weet dat ik nog steeds mijn uiterste best ga doen dat dit issue wordt aangepakt. Zodra hier meer over bekend is, dan laat ik dat direct weten. Trek mij ook vooral weer aan de mouw bij andere punten! 

Reputatie 7
Badge +4

Hi allemaal, graag wil ik goed nieuws met enkele van jullie delen! Het issue waarbij de TV-gids in de App blijft laden bij sommige van jullie, is vandaag weer besproken tijdens een tv meeting. Mijn collega's zijn het er unaniem over eens dat dit nogmaals doorgezet moet worden, zodat er een structurele oplossing voor kan komen. Alle informatie is dan ook weer doorgezet, zodat hier nogmaals naar gekeken kan worden. Weet dat wij er alles aan gaan doen om dit zo snel mogelijk te fixen, want jullie horen dit niet te ervaren. De komende tijd houd ik jullie uiteraard weer op de hoogte van updates in het onderstaande topic en hoop ik dat het onderzoek dit keer ook sneller zal verlopen nu ik alle informatie nog van jullie heb van de voorgaande keren! 💪
 

 

Wij ervaren hetzelfde probleem met de Tmobile tv app op onze gloednieuwe Samsung QLED 4K 43Q64A (2021).

Zodra je naar het menu van de app wil gaan zie je een 'zandloper' lopen en gebeurd er niets. Het normale zappen naar volgende/vorige zenders lukt wel gewoon. Tv is bekabeld aangesloten op internet.

Bijzonder raar dat dit zo lang moet lopen maar gezien de laatste reactie van Lisa 11 dagen geleden hoop ik dat jullie het snel fixen.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Aalstrijken, dankjewel voor het melden! Het klopt inderdaad als een bus dat dit issue weer in onderzoek is en hier zal ik de updates daarover delen: Alles over de T-Mobile TV App voor smart-tv's! | T-Mobile Community. Voor jou dien ik ook graag een verzoek in, dus heel fijn dat jij jouw tv al hier deelt. Zou jij dit enkel nog kunnen aanvullen met de software versie? Dan ga ik direct voor je aan de slag! Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk met een structurele oplossing te komen. 

Hi @Aalstrijken, dankjewel voor het melden! Het klopt inderdaad als een bus dat dit issue weer in onderzoek is en hier zal ik de updates daarover delen: Alles over de T-Mobile TV App voor smart-tv's! | T-Mobile Community. Voor jou dien ik ook graag een verzoek in, dus heel fijn dat jij jouw tv al hier deelt. Zou jij dit enkel nog kunnen aanvullen met de software versie? Dan ga ik direct voor je aan de slag! Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk met een structurele oplossing te komen. 

Bedankt Lisa!

Software versie: T-NKLADEUC-1904.0,BT-S

Reputatie 7
Badge +4

Helemaal top @Aalstrijken, dankjewel! 😁 Je bent toegevoegd aan het onderzoek en ik hoop jullie snel meer inhoudelijk te kunnen vertellen. Ik houd je op de hoogte!

Reputatie 7
Badge +4

Hi guys, graag deel ik hier ook de uitkomst van het onderzoek met de TV-gids die vastloopt in de Smart TV App! Er is nogmaals uitvoerig onderzoek uitgevoerd en het probleem blijkt een bekend probleem te zijn bij de leverancier. Er wordt aan die kant dan ook hard aan gewerkt om dit op te lossen. Hoe lang dit gaat duren, dat weten we niet. Het heeft in ieder geval hun volledige aandacht. De workaround tot die tijd is om de tv voor 30 seconden van de stroom af te halen en de App opnieuw op te starten. Als jullie hier nog vragen over hebben, stel die dan gerust! 

Goedemorgen,

 

Vorige week vrijdag is hier de monteur geweest, app geïnstalleerd op een nieuwe Samsung Frame en na 1 dag ging het al mist, alles werkt, maar de gids wil niet laden en blijft maar draaien. Kan dus niet bij mijn Cloud opnames, gids en zelfs niet naar de radio, terwijl ik wél maandelijks abonnement én extra cloud kosten betaal. Ik ben juist overgestapt om van het Ziggo gezeur af te zijn, maar helaas dus vanaf dag 1 problemen met de tv gids. Gisteren al melding van gemaakt en moest toen de app verwijderen en installeren, dat heeft  een halve dag gewerkt en nu weer terug bij af. @Lisa ik zou graag meegenomen worden in het onderzoek en de compensatie mogelijkheden t.z.t., Want abonnementskosten betalen voor iets wat vanaf dag 1 niet werkt lijkt mij niet redelijk. 

 

Vriendelijke groet

Reputatie 7
Badge +4

Hi @KHV, ik had heel graag een andere ervaring gelezen! Heel goed dat je hier aanklopt, want ik wil dat jij zonder problemen geniet van de Smart TV App. Ik kan je gelukkig laten weten dat mijn collega's hier al druk mee bezig zijn, al kan ik jammer genoeg nog niet zeggen wanneer dit exact opgelost gaat worden. Heb je naast het installeren van de App ook de bovenstaande workaround geprobeerd? Zo niet, wil je dan de tv nog voor 30 seconden van de stroom afhalen en de App opnieuw opstarten? Merk je hierna een verbetering? Excuses voor deze situatie! 

Zodra de TV-gids weer werkt zoals het hoort, kijk ik ook met alle liefde naar een passende vergoeding voor je. Hier heb je zeker recht op! Zou je tot die tijd de opnames kunnen terugkijken via de TV Anywhere App? Zo hoef je in ieder geval jouw opnames niet te missen. Ik ga voor je navragen of er al iets meer duidelijk kan worden over wanneer dit issue wordt aangepakt, zodat je weet waar je aan toe bent! 💪

Reageer