Beantwoord

Contacten overzetten van Android -> Android

  • 26 februari 2018
  • 1 reactie
  • 88783 Bekeken

Reputatie 4
Badge +3
Hoe zet je contacten over van Android toestellen?
icon

Beste antwoord door Johrick 26 februari 2018, 13:48

Je hebt een nieuwe telefoon, gefeliciteerd! Maar je wilt natuurlijk je contacten in je (oude) telefoon behouden. Omdat we jou de tijd willen besparen om alles handmatig over te zetten hebben we 2 opties voor je op een rijtje gezet!Overzetten via Simkaart

1. Ga op je (oude) telefoon naar 'contacten'.2. Druk op de 3 puntjes rechts in beeld3. Klik op instellingen4. Druk in de keuzemenu op Contacten5. Selecteer vervolgens 'Contacten importeren/exporteren'6. Klik op 'Exporteren naar SIM-kaart'7. Herhaal op je nieuwe telefoon stap 1 t/m 58. Selecteer daarna Importeren van SIM-kaartMocht je telefoon een kleinere (of een grotere) SIM kaart nodig hebben dan is de optie om de contacten over te zetten via de SIM kaart alleen mogelijk met een SIM-adapter. Deze onderste stappen zijn wel mogelijk.Overzetten via Gmail

1. Zorg dat je (oude) telefoon is aangemeld met een gmail account2. Volg de stappen 1 t/m 5 van stappenplan 1.3. Kies SIM-kaart4. Tik het account aan bij Google5. Selecteer alles6. Druk op 'Gereed'7. Log vervolgens in op je (nieuwe) telefoon en sychroniseer de contacten van je Gmail account. (Als je deze stappen onderneemt voordat jij je telefoon aandoet en je aanmeld met je Gmail account gebeurt het sychroniseren automatisch)Wij hopen dat alles is gelukt en dat je kan genieten van je telefoon! Mocht het nou niet lukken of heb je nog vragen over het overzetten van je contacten kun je die altijd hieronder in een reactie achterlaten.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +3
Je hebt een nieuwe telefoon, gefeliciteerd! Maar je wilt natuurlijk je contacten in je (oude) telefoon behouden. Omdat we jou de tijd willen besparen om alles handmatig over te zetten hebben we 2 opties voor je op een rijtje gezet!

Overzetten via Simkaart
1. Ga op je (oude) telefoon naar 'contacten'.


2. Druk op de 3 puntjes rechts in beeld


3. Klik op instellingen


4. Druk in de keuzemenu op Contacten


5. Selecteer vervolgens 'Contacten importeren/exporteren'


6. Klik op 'Exporteren naar SIM-kaart'


7. Herhaal op je nieuwe telefoon stap 1 t/m 5

8. Selecteer daarna Importeren van SIM-kaart

Mocht je telefoon een kleinere (of een grotere) SIM kaart nodig hebben dan is de optie om de contacten over te zetten via de SIM kaart alleen mogelijk met een SIM-adapter. Deze onderste stappen zijn wel mogelijk.

Overzetten via Gmail
1. Zorg dat je (oude) telefoon is aangemeld met een gmail account

2. Volg de stappen 1 t/m 5 van stappenplan 1.

3. Kies SIM-kaart

4. Tik het account aan bij Google

5. Selecteer alles

6. Druk op 'Gereed'

7. Log vervolgens in op je (nieuwe) telefoon en sychroniseer de contacten van je Gmail account. (Als je deze stappen onderneemt voordat jij je telefoon aandoet en je aanmeld met je Gmail account gebeurt het sychroniseren automatisch)

Wij hopen dat alles is gelukt en dat je kan genieten van je telefoon! Mocht het nou niet lukken of heb je nog vragen over het overzetten van je contacten kun je die altijd hieronder in een reactie achterlaten.

Reageer