Beantwoord

Internet bekabeld valt uit

  • 22 February 2019
  • 3 reacties
  • 91 Bekeken

Recent valt mijn bekabelde internetverbinding weg (glasvezel, draytek); wifi doet het wel. Ik test met een kabel direct op het modem naar laptop. Enige tijd verbinding, valt uit, na enige tijd kabel er in/uit en dan werkt het weer. Wifi is zonder onderbreking aktief.
icon

Beste antwoord door okkehel 25 February 2019, 00:49

Ik weet niet wat een modem-swap is maar het werkt weer nadat het modem 30 seconden uit is gezet (stroom er af). Sindsdien werkt het weer zonder onderbrekeing.bedankt voor de reactie.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 2
Zelfde probleem gehad. 2 weken lang viel mijn internet uit.

Modem swap uitgevoerd, maar toevallig voordat de monteur hier was, had ik geen storing meer. Kan dus plaatselijk zijn in je omgeving.
Ik weet niet wat een modem-swap is maar het werkt weer nadat het modem 30 seconden uit is gezet (stroom er af). Sindsdien werkt het weer zonder onderbrekeing.

bedankt voor de reactie.
Reputatie 4
Badge +2
Hoi @okkehel, goed dat je hier aan de bel trekt. Ik ben ontzettend blij om te lezen dat het een restart van het modem heeft geholpen. Top dat je dat zelf hebt gedaan! Mocht er in de toekomst nog iets zijn, kan je bij mij terecht. Ik sta hoe dan ook voor jou klaar! 😃

Reageer