Beantwoord

mobiel abonnement

  • 8 October 2023
  • 3 reacties
  • 45 Bekeken

Sinds T-mobile Odido is geworden zijn is het basis sim only abonnement verhoogd van 2 Gb + 2 gb erbij met klantvoordeel. Kan dit ook toegepast worden op mijn huidige abonnement wat destijds is afgesloten bij T-Mobile? Er zit sowieso belachelijk weinig GB bij deze abonnementen ivm de andere aanbieders. 

icon

Beste antwoord door eric 8 October 2023, 13:39

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Bart1975 ,

Je kunt naar de nieuwe Odido proposities verlengen na afloop van je 'oude ' t-mobile of Tele2 abonnement looptijd.  Tor die tijd wijzigt er niets voor alle bestaande abonnementen aan looptijd,  prijs of voorwaarden. 

Lekker dan, maar jullie kunnen wel gewoon naam en netwerk wijzigen zonder dat de klanten vooraf geïnformeerd worden. Bijzonder vreemde situatie.

Zodra onze 4 abonnementen aflopen zijn we weg bij Odido.

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Bart1975 ,

Dat is nu juist de eenvoud, er wijzigt niets aan je abonnement. Ook het netwerk stuurt nu een andere naam uit, maar je maakt nog steeds gebruik van hetzelfde netwerk. Dus alleen de naam is anders. Pas als jij actie neemt kun je verlengen en komen er andere prijzen/voorwaarden en mogelijkheden.  

De meest geweldige nieuwe oplossing binnen de nieuwe propositie is 'samen unlimited '. 1 persoon neemt het unlimited abonnement naar keuze en de abonnementen die daarna verlengt kunnen worden kiezen dan Samen Unlimited.  Die betalen dan €20 en krijgen dezelfde bundels als het "hoofd abonnement ". Neem je de grootste,  dan krijgt iedereen onbeperkt bellen naar en grote databundel IN EU/Turkije/Zwitserland en de USA. Als je niet zover reist dan neem je een andere smaak unlimited.  De Samen Unlimited abonnementen kosten niet meer dan €20.

Reageer