Internet valt al dikke maand constant uit

  • 12 May 2022
  • 9 reacties
  • 140 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 4 reacties

Beste Tmobile, 

Ons internet valt al een dikke maand constant uit en wij hebben hier reeds meermaals voor gebeld.

De eerste keer werden we geholpen door ene Joy en hebben we het protocol volledig doorlopen.Oftewel de modem voor de zoveelste keer gereset. 

Na een uur aan de telefoon te hebben gehangen heeft zij ons geïnformeerd dat we drie dagen moesten bijhouden hoe het met de verbinding ging om vervolgens terug te bellen. Na de drie dagen hebben wij meermaals gepoogd te bellen. We stonden zodanig lang in de wacht dat we weer hebben opgehangen om het op een andere dag weer te proberen. 

Twee dagen geleden kwamen we er weer doorheen en kregen we ene Jan aan de lijn. Deze meneer heeft ons op het hart gedrukt dat ondanks dat we een maand lang het hadden bijgehouden de procedure weer van voren af aan gestart moest worden en dat het vooral ons probleem was en dat hierom er geen monteur gestuurd kon worden. Zelden zijn we zo geschoffeerd door een klantenservice medewerker als toen. Wij hebben dan ook meteen aan gegeven ons T-mobile thuis abonnement te willen opzeggen. Meneer was zo vriendelijk om ons met de verkeerde afdeling door te verbinden. Namelijk de afdeling: "afmelden voor telemarketing". 

Uiteraard opgehangen en direct wéér gebeld om op te zeggen. Wij vermoeden dat we de afdeling damage control aan de lijn kregen aangezien we door twee verschillende medewerkers bevestigd hebben gekregen dat we gebeld zouden worden door een monteur om direct een afspraak te maken zodat het probleem verholpen zou kunnen worden. 

Eind goed, al goed zou je denken. Nu schetst ons verbazing dat we vandaag een voicemail bericht hebben gekregen dat er wederom geen monteur gestuurd zal worden en dat we specifiek morgen terug moeten bellen. Probleem hierbij is dat we niet elke dag de tijd hebben om minimaal een uur vrij te maken om aan de lijn te zitten met een klantenservice die ons niet wenst te helpen. 

Dus voor de laatste keer; wanneer kan er eens een monteur komen om ons niet werkende internetverbinding waarvoor we wel netjes betalen een keer te repareren? Mocht het nodig zijn om het logboek mee te sturen van wanneer er geen internet is dan sturen wij dat graag mee. Als het niet mogelijk is om binnen een week een monteur hier te krijgen dan houdt het feest definitief op. Dan stappen we hoe dan ook over. 

 

​​​​

 

 


This topic has been closed for comments

9 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Lvp90 

Gaat het hier om een glasvezel of DSL verbinding?

Zorg bij DSL dat de modem rechtstreeks op het ISRA punt is aangesloten waar ook de binnenkomende KPN kabel op is aangesloten.

Een fabrieksreset helpt ook niet door het resetknopje achter de modem voor ongeveer 10 seconden in te drukken met een paperclip?

DSL verbinding. Zoals hier boven al beschreven is de modem ondertussen meermaals volledig gereset. Dit staat overigens nog in schril contrast met de talloze keren dat we 'm kortstondig van de stroom hebben gehaald. 

Reputatie 7
Badge +20

@Lvp90 

Heb je hem rechtstreeks op het KPN ISRA punt aangesloten en wat voor een ISRA is het?

Wij hebben geen verstand van ISRA punten maar van wat ik kan vinden is het een "wandcontact" en dat lijkt mij rechtstreeks. 

Reputatie 7
Badge +20

@Lvp90

Oke, met ISRA bedoel ik dus gewoon het aansluitpunt. Heb je verder in de meterkast niks van onderstaande?

Anders kan je die wandcontactdoos eens controleren op aftakkingen of loze draden die de verbinding misschien verstoren, gewoon even openschroeven en kijken of er maar 2 draadjes verbonden zijn.

Heb zojuist de wandcontactdoos open geschroefd en alles lijkt op zijn plek te zitten. 

Reputatie 7
Badge +20

Ook niks van bovenstaande afbeelding te vinden in huis? En in wat voor een woning woon je? Misschien is er nog een ander aansluitpunt buiten de woning.

Jawel de derde hangt in de woonkamer. Die heb ik open geschroefd. 

Reputatie 7
Badge +20

Ik bedoelde van links de 1ste, 2de of 4rde in de meterkast misschien? Misschien buiten je woning als je in een pand woont verdeeld in meerdere woningen?

En in de wandcontactdoos in de woonkamer waren er maar 2 draadjes aangesloten dus niet meer?