Geen Cloud Opnemen, maar wel vanaf nov betalen


Goedemorgen allemaal 

 

Na ik denk zo een 50 keer bellen denk ik dat ik het zo maar eens ga doen ik zal beginnen met het probleem ik ben in november over gestapt naar een ander tv pakket zelfde provider nu zou ik kunnen opnemen en terug spoelen daadwerkelijk in de cloud mee draaien nu is het alleen zo dat dit nog steeds niet werkt iedere keer als je belt we zijn er mee bezig, we gaan het oplossen, verbinding verbroken, tot zelfs een keer gewoon uitscholden werd door een medewerker, meneer we kunnen geen monteur sturen wij moet dan bij een keuze vakje komen dan pas mogen we dat ( met andere woorden is te duur) nu ben ik benieuwd of iemand hier mij misschien wel zou kunnen helpen ik ben nu heel erg ontevreden over de manier waarop ik te woord gestaan word en behandeld word 

 

Ik hoop dat ik hier mee iemand kan bereiken die wel beslissingen mag nemen en mij wel de service kan bieden waar voor tmobile staat en sterken nog waar we voor betalen 

 

Met een niet zo vriendelijke groet naar de meeste tmobile medewerkers 


33 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Mark9988, welkom op de Community, sterk dat je hier jouw verhaal doet!

Een enorm, oprecht excuses namens ons hele team voor hoe jij te woord gestaan bent en hoe het tot nu toe verlopen is. Inmiddels zie ik dat het wel gelukt is om eindelijk Cloud Opnemen te activeren, maar dat jij nog steeds niet die functie kunt gebruiken, ervaar jij dit ook zo? Ook zie ik dat er een vergoeding besproken en goedgekeurd is à € 125,00 voor het retourneren van de TV Box. Het is een rommeltje geweest aan onze kant en daar ben jij de dupe van geworden. 

Mocht de Cloud nog steeds niet werken, kun je alsjeblieft beschrijven wat je ziet wanneer je dit probeert - staat de optie er bijvoorbeeld niet tussen of krijg je een foutmelding?

Ik zal de medewerkers die jij gesproken hebt allemaal aanspreken en van feedback voorzien zodat dit niet nog een keer voorkomt. Dat is voor jou natuurlijk mosterd na de maaltijd, maar dat soort gedrag is iets wat wij absoluut onwenselijk achten, net als ieder weldenkend mens overigens. 

Alle standaard stappen zoals resetten, herstarten en dergelijke zullen we in dit geval overslaan want die heb je al vaak doorlopen. Als wij er samen niet uitkomen, laat ik het nakijken door een specialist zodat je voor eens en altijd een oplossing toegereikt krijgt. Nogmaals excuses voor alles en ik ga me in ieder geval keihard inzetten om je 100 procent te helpen!

Ik heb de hele functie nog niet op mijn kastje ik wil gewoon een monteur hebben die langs komt met meerdere kastjes en een hele goede compensatie voor wat er allemaal nu gebeurt is

Reputatie 7
Badge +16

@Mark9988 Bedankt voor je antwoord! 

Ik krijg sterk het vermoeden dat de manier waarop je Cloud Opnemen kunt bereiken nog niet goed genoeg uitgelegd is. Heb je alle stappen op onze website al doorgenomen: Cloud Opnemen: hoe werkt dat?

Als dit overbodig is, mijn excuses, maar omdat je aangeeft dat de functie nog niet op je kastje zit, vermoed ik dat niet duidelijk genoeg gecommuniceerd is over hoe Cloud Opnemen precies werkt.

Reputatie 7
Badge +7

Hallo @Mark9988 ,

 

Als je de tv aan hebt staan en ook het tv kastje en je klikt op de afstandbediening op de knop “menu” daarna met de pijltjes toets naar rechts boven in beeld op “account” klikt daarna kiest voor “mijn opnames” daar krijg je de keus “cloud opnemen”als je dit kunt selecteren werkt cloud opname. Dit is wat @Jason bedoelt. Als je dit niet werkt graag even hier terug koppelen zodat Jason je verder op weg kan helpen.

Ik heb nog steeds de oude interface op mijn kastje en ik snap wat jullie nu doen dat jullie proberen te helepen maar boven heb ik een oud kastje daar zit een nieuwe interface op en beneden mijn hoofdkastje dus niet die trouwens ook al is opgestuurd omdat het kastje wat er zat het niet kon

Reputatie 7
Badge +7

Hallo @Mark9988 ,

Dank je wel voor de snelle terug koppeling. Nu is het aan @Jason ,hij is degene die hier wat mee kan. Dus helaas is het niet anders maar graag nog even geduld, Jason zal hier vanzelf weer op terug komen.

Reputatie 7
Badge +16

@Mark9988 Zou je eens een foto kunnen maken van de TV Box die je momenteel gebruikt? Ik ga meteen overleggen met de technische dienst wat de best mogelijke oplossing is. Het duurt nu al veel te lang, maar we komen hier uit, daar ben ik heilig van overtuigd! 

@soepkip67 Super, bedankt voor je hulp, samen staan we sterker! 

Ik zal vanavond een foto sturen

Reputatie 7
Badge +16

Super, dankjewel! @Mark9988 

 

 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Mark9988, ik begrijp het probleem nu veel beter na enig uitzoekwerk: je geeft aan twee TV Boxen te hebben, zijn dit beide Aria 610's? Ik zie namelijk maar één geregistreerde TV Box en dat is degene waar je de foto van hebt gestuurd (dat zie ik aan het MAC-adres/serienummer). Begrijp ik nu goed dat je ook nog een oude box hebt teruggestuurd? Ik zie namelijk dat er een Entone Amulet 515 aankomt en dat is de oude box met harddiskrecorder. 

Indien je op twee boxen T-Mobile TV wilt ontvangen, dienen we er nog eentje te registeren en op te sturen. We kunnen geen oude boxen her-registreren, dat is technisch onmogelijk als die al afgemeld is.

Nee die met hard disk he  ik terug gestuurd en wat ik boven heb staan daar betaal ik al voor dat is ee  heel anders kastje

Reputatie 7
Badge +16

@Mark9988 Helder, dankjewel voor je toelichting! 👍

Ik ga meteen een casus opzetten bij onze technische collega's zodat er een goede oplossing gevonden kan worden. Volgens mij is het net zo simpel als het ‘activeren’ van het nieuwe platform op de TV Box, dus dat lijkt me niet al te lastig.

Zodra er updates zijn, zal je die per e-mail ontvangen, maar uiteraard houd ik de boel ook nauwgezet in de gaten voor je.

Ik ontvang die liever zo deze beloftes zijn mij namelijk te vaak al gedaan zonder enig resultaat 

 

Dus het vertrouwen is er niet meer 

 

Ook wil ik graag weten hoe het geregeld gaat worden met de compensatie aangezien ik er vanaf november voor betaal en niet ontvang en jij nu zegt is simpel maar waarom heb ik dan zo vaak moeten bellen die kosten wil ik ook graag vergoed zien dus al met al hoop ik op een goede compensatie 

Reputatie 7
Badge +16

@Mark9988 Die kosten krijg jij zeker weten vergoed, maar om ervoor te zorgen dat je het volledige bedrag krijgt waar je recht op hebt, wachten we met vergoeden totdat het definitief opgelost is. Zo kan ik straks een overzicht maken van de exacte startdatum en oplosdatum en de periode daartussen als compensatie aanbieden. Je krijgt dan natuurlijk Cloud Opnemen vergoed à € 5,00 per maand voor de periode waarin dit ontbrak en een extra compensatie voor de periode waarin wij je niet geleverd hebben wat wel beloofd is - die extra compensatie zullen wij samen kortsluiten zodat jij ontvangt waar je het meeste aan hebt/mee kunt. 

Dat de beloftes te vaak gemaakt zijn, zonder resultaat is natuurlijk kwalijk en hiervoor bied ik namens ons hele team een welgemeend excuses aan. Daar kun je nu weinig mee, maar is wel terecht. Daarom ga ik er nu met onze TV specialisten voor zorgen dat het wel eindelijk gaat werken!

Nou is het eindelijk zover dat ik kan opnemen jammer dat het zo lqng heeft geduurten zoveel energie heeft gekost 

 

@Jason benoem jouw tot werknemer van de maand blijkbaar ben je een van de enige die iets kan bij jullie 

 

Hoe gaat het nu met de creditering wordt ik daar over gebeld

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Mark9988, top dat het eindelijk werkt na zolang, maar wel jammer dat het inderdaad zoveel tijd en energie gekost heeft. Laten we er verder geen woorden meer aan vuil maken en er lering uit trekken, dit moet voortaan gewoon vanaf moment één secuur aangepakt worden.

Bedankt voor je geweldige compliment, dat waardeer ik echt enorm, maar dat gezegd hebbende, heb ik gewoon mijn werk gedaan en ben ik super blij dat jij daarmee geholpen bent! 👍

Ik ga de creditering meteen aanmaken en zal de bevestiging hiervan naar je mailen zodat je het meteen zwart op wit hebt en het inzichtelijk is. Dit betreft de periode van 3 december 2020 (aanmaakdatum Cloud Opnemen) tot en met 17 maart 2021 en komt neer op € 17,00. 

Daarbuiten zouden we nog samen kijken naar een extra vergoeding, wat kan ik je hierin het beste aanbieden? Ik zie dat je al een aantal TV themapakketten afneemt, houd je van sport? Kan ik je een maand gratis Ziggo Sport aanbieden bijvoorbeeld?

Volgens mij is opnemen i  de cloud 5 euro per maand en als ik dan bereken vanaf nov is het 20 euro maaf afgezien van dat al dat bellen en stress die ermee gepaard gaan ben ik meer van mening naar iets meer als aleen een tv pakket ik zat eigenlijk meer te denken aan half 50% korti g of de aantal maanden dat het niet gewerkt heeft gratis

Reputatie 7
Badge +16

@Mark9988 Op 3 december 2020 is Cloud Opnemen geactiveerd dus vanaf dat moment kan ik die misgelopen functie vergoeden. Ik kom terug op mijn eerste bericht en wil je het aantal maanden dat je geen Cloud Opnemen hebt ontvangen dubbel vergoeden zodat je de aankomende drie en een halve maand, laten we er vier maanden van maken, op onze kosten van die functie gebruik kunt maken. 

Het vergoeden van drie volle maanden abonnementsgebruik omdat Cloud Opnemen niet werkte, is jammer genoeg niet mogelijk. Met jouw goedkeuring, pakken we het verder privé op zodat er geen privacygebonden informatie prijsgegeven wordt! 😉

Ja bel of mail me maar dan kijken we wel of we er uit kunnen komen maar ik wil wel een vergoeding die past bij de gelede schade daarbij hoort dus ook het telefoneren en de stress die het heeft gehad

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Mark9988, kunnen we afspreken dat ik maandag hierover contact opneem met je? Dan bespreken we samen wat we eraan gaan doen om jou naar wens te compenseren! 👍

Inmiddels is de dinsdag voorbij en nog geen contact gehad lijkt weer een beetje de zelfde richting uit te gaan beetje jammer weer zo

Reputatie 7
Badge +14

@Mark9988 Je kunt hier beter een tegenbod plaatsen. Dan kan @Jason dat gewoon in het systeem crediteren. Door nu opeens alles telefonisch te willen doen wordt het allemaal minder transparant en ligt het bedrag ook niet 'op papier'.

Dat had ik gedaan maar dat was niet oke en toen kwam @Jason zelf met het voorstel mij afgelopen maandag te bellen maar zoals tmobile iedere keer beloftes maakt en niet nakomt

Reageer