T-Mobile Glasvezel beschikbaar in de volgende plaatsen (WBA of ODF)

  • 25 januari 2018
  • 61 reacties
  • 8397 Bekeken


Toon eerste reactie

61 reacties

Reputatie 6
Badge +5
w😍w
Ik zou ook erg blij worden als T-Mobile ook bij mij ODF wordt, waarom geld aan een concurrent geven? Worden er nog gebieden aangepast? En hoe ziet het voor mijn adres eruit?
Reputatie 7
Badge +10
Hallo @SAM_024,

Er is op dit moment geen upgrade gaande sinds T-Mobile het heeft over genomen.
Het opzetten van een ODF locatie kost een paar ton, als het echt makkelijker was dan hadden ze het al lang gedaan. Ik ben een groot voorstander van een eigen netwerk. naast het beste mobiele netwerk zou T-Mobile ook moeten gaan voor beste glasvezel provider.
Reputatie 1
Trouwens een opmerking over Lelystad: in die plaats is het gedeeltelijk KPN WBA, dus niet heel Lelystad is ODF.
Reputatie 6
Badge +7
@SAM_024 Even een lekker "corporate" antwoord maar we kijken altijd naar mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden of te versterken. Sinds de overname heeft onze focus echter vooral gelegen op het verbeteren van onze diensten en daar zijn we nog steeds mee bezig. Ik verwacht dus niet dat er op korte termijn veel gaat veranderen qua ODF. Zoals Hidden al zei, als het zo makkelijk zou zijn dan zouden alle providers het doen. ;)

@Soundwork008 Er zijn meerdere plaatsen waar we een mix hebben van ODF en WBA, daarom raden we officieel ook aan om de postcode checker op onze website te gebruiken. 🙂 Maar voor het totaalplaatje en het overzicht is dit een fantastisch topic! Bedankt voor de toevoeging!
Reputatie 1
@Hidden.nld , waarom staat "Amsterdam" nog op "ODF" in de lijst? Heb mega veel postcode/huisnummer combi's getest, maar blijken allemaal WBA te zijn, waaronder ik zelf (helaas) ook.

https://www.breedbandatlas.nl/

Is ook een zeer nauwkeurige kaart, vele malen beter dan "Eindelijk Glasvezel".
Reputatie 2
Badge
@Hidden.nld , waarom staat "Amsterdam" nog op "ODF" in de lijst? Heb mega veel postcode/huisnummer combi's getest, maar blijken allemaal WBA te zijn, waaronder ik zelf (helaas) ook.

https://www.breedbandatlas.nl/

Is ook een zeer nauwkeurige kaart, vele malen beter dan "Eindelijk Glasvezel".

In Osdorp kun je 750Mb krijgen ... (probeer maar eens een postcode van bijv. Meer en Vaart; edit: dat is dan ook idd allemaal oranje op die kaart van breedbandatlas. Maar ik zie dat oranje enkel voor 'glasvezel' staat en in IJburg je idd maar 500 kan krijgen)
Reputatie 7
Badge +10
Tsja, Amsterdam is ook een beetje achter gebleven gebied wat dt betreft. met een dekking van slechts 17%. dan kan het wel eens voorkomen dat een pop word overgeslagen omdat het niet rendabel is voor T-Mobile. Op Urk bijvoorbeeld heb je een dekking van 99%
Goeden bijna middag beste mede tmobilers. Op de interactieve kaart staat dat Brummen maximaal 100mbps kan krijgen terwijl als ik de postcode check doe er staat dat ik wel gewoon 500mbps kan hebben. Mogelijk moet dat nog even aangepast worden in jullie kaartje. Voor de rest mooi werk
Bedankt voor het melden @Siebren Sportel! Kaartje is aangepast.
Hieronder kun je het kaartje per 26-8-2019 vinden. In deze update zijn de 100 Mbit/s gebieden geüpgraded naar 1000 Mbit/s gebieden.

Kaartje dient uitsluitend als visueel overzicht. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden en de postcodecheck op de website is leidend. Het kan voorkomen dat je op het kaartje in een ODF gebied zit en de postcodecheck WBA aangeeft. Dit komt omdat het kaartje per gemeente is opgesteld.

Legenda:
Magenta: T-Mobile Thuis ODF
Donker blauw: KPN WBAKlik hier voor het interactieve kaartje.

Reageer