Beantwoord

Wat is het voordeel van Deezer ten opzichte van Spotify?

  • 9 maart 2016
  • 2 reacties
  • 1729 Bekeken

Klopt het dat zowel deezer als spotify 9,99 per maand kost? Wat zijn de voordelen van Deezer?
icon

Beste antwoord door Pilovali 9 maart 2016, 17:18

Hallo en welkom op het T-Mobile forum,Hier is een handige website waar het verschil wordt uitgelegd.

Tussen Deezer en Spotify is het een redelijk gelijke strijd, geheel afhankelijk van jouw smaak. Hou je van meer mainstream muziek (top 40), heb je graag een ruime keuze in afspeellijsten en deel je jouw muziekcollectie graag met vrienden, kun je het best kiezen voor Spotify.Deezer komt er met de grootte van haar bibliotheek iets beter uit de test en richt zich ook op de wat minder bekende tracks. Ook kan Deezer in FLAC kwaliteit streamen, wat de hoogste standaard is in muziekkwaliteit. Let wel op dat deze hoge bitrate meer data consumeert en je dus sneller door de internetbundel heen zit.

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +17
Hallo en welkom op het T-Mobile forum,

Hier is een handige website waar het verschil wordt uitgelegd.


Tussen Deezer en Spotify is het een redelijk gelijke strijd, geheel afhankelijk van jouw smaak. Hou je van meer mainstream muziek (top 40), heb je graag een ruime keuze in afspeellijsten en deel je jouw muziekcollectie graag met vrienden, kun je het best kiezen voor Spotify.

Deezer komt er met de grootte van haar bibliotheek iets beter uit de test en richt zich ook op de wat minder bekende tracks. Ook kan Deezer in FLAC kwaliteit streamen, wat de hoogste standaard is in muziekkwaliteit. Let wel op dat deze hoge bitrate meer data consumeert en je dus sneller door de internetbundel heen zit.


Compared with Spotify and Deezer, I prefer Spotify for playing because it allows me listening to Spotify Music in a high quality.

Reageer