Beantwoord

Gebeld voor contractverlenging, echter toch niet tevreden.

  • 15 June 2021
  • 4 reacties
  • 67 Bekeken

Hallo,

 

Gisteren gebeld door TMobile die mij een aanbod wilde doen voor een nieuwe telefoon aangezien ik weer opnieuw mocht verlengen. 

 

Samen met deze medewerker het één en ander uitgezocht echter ben ik het toch niet eens met de telefoon die ik bij mijn nieuwe contract heb uitgekozen. Is dit nog iets wat ik eventueel zou kunnen wijzigen, ik kom er op jullie website niet uit. 

 

Ook stond jullie medewerker erop dat ik de telefoon in de winkel moest ophalen terwijl ik wel aangaf dat ik hem thuisbezorgd wil hebben, ook dit zou ik graag nog willen aanpassen. 

 

Alvast bedankt als ik hiermee geholpen kan worden. 

icon

Beste antwoord door Hajar 15 June 2021, 09:44

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @ChibiYunie 

Ik zie dat je vanochtend bent geholpen door een collega. Je vorige bestelling is geannuleerd en je hebt een nieuwe bestelling staan waarbij het toestel thuis wordt bezorgd. Hopelijk is hiermee alles naar wens! Als ik nog iets kan betekenen, laat het vooral weten. Ik wens je alvast veel plezier met je bestelling!

Hey, bedankt voor de reactie!

Het was super hoe snel het geregeld was, bedankt :)

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @ChibiYunie Welkom, Je kan omdat het telefonisch is gegaan de hele order binnen 14 dagen annuleren zodat je zelf op de site of in de winkel iets kan uitzoeken waar je wel tevreden mee kan zijn. 
https://www.t-mobile.nl/winkels 

Oeps ik lees dat alles al netjes is geregeld. Welke telefoon krijg je?

Toch bedankt voor je input!

 

Het is uiteindelijk de S21 Ultra geworden :)

Reageer