Sticky News

Zakelijk vast Internet

  • 21 October 2021
  • 0 reacties
  • 62 Bekeken
Zakelijk vast Internet
Reputatie 7
Badge +7
  • T-Mobile Moderator
  • 6190 reacties

Zakelijk vast internet is onmisbaar en belangrijk voor de continuïteit van jouw onderneming. Je hebt het al druk genoeg en wilt geen zorgen over de betrouwbaarheid en snelheid van je Internet. Het moet gewoon goed werken. Je kent ons waarschijnlijk van Thuis en Mobiel, daar komt nu ook vast Zakelijk Internet voor ondernemers bij.

 

Zorgen over je internetverbinding? Die kun je meteen afstrepen. Met Zakelijk Internet van T-Mobile is jouw bedrijf verzekerd van snel en stabiel internet én van goede service. De belangrijkste punten hebben we op een rijtje gezet voor je zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij Zakelijk Internet.


 

Vast IP-adres

Gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Veilig, stabiel en betrouwbaar. Zakelijk kan het verstandig zijn om een vast IP-adres te nemen. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele werkomgeving en heb je gegarandeerd toegang tot je bedrijfsnetwerk. Voor bepaalde alarmsystemen en pinapparaten is het ook verstandig om een vast IP-adres te hebben, omdat je altijd verbonden bent. Ook als je wilt dat je beveiligingscamera’s overal toegankelijk zijn, is een vast IP-adres essentieel. En synchroniseren mobiele apparaten van je bedrijf met elkaar? Dan is een vast IP-adres zeker noodzakelijk. Bij Zakelijk Internet van T-Mobile krijg jij een vast IP-adres.

 

Wifi Plus Zakelijk

Écht goed en stabiel internet in het hele kantoorpand, wie wil dat nou niet? Met Wifi Plus voor Ondernemers heb je nooit meer een slechte verbinding. Dankzij de combinatie van een continu zelflerend netwerk met meerdere wifipunten, de controle via een eenvoudige app en optimale veiligheid, ben jij altijd online.

 

Altijd online

De belofte ‘altijd online’ maken we waar met Internet Back-up. Met deze dienst krijg je een extra pad om verbinding te maken met het Internet. Je ontvangt namelijk een simkaart voor de 4G router zodat je altijd online blijft. De router detecteert een mogelijke uitval van de vaste verbinding en schakelt automatisch over naar het 4G-netwerk.  Met Wifi Plus ontvang je geavanceerde wifi & security in alle kantoorruimtes via een mesh netwerk.

 

Zakelijke support

Mert Zakelijk Internet heb jij de beschikking over ruime openingstijden en professionele ondersteuning van onze experts bij de zakelijke klantenservice. Onze kundige collega’s staan je graag te woord en bieden uitstekende service op elk aspect van jouw zakelijke internetabonnement.

 

Welke internetsnelheid?

Zakelijk Internet bieden we aan op zowel koper (DSL) als Glasvezel in verschillende bandbreedtes.

Internet Basis (Glasvezel 50/50 Mb of VDSL 50/10 Mb) voor € 40 per maand

Internet Compleet (Glasvezel 100/100 Mb of VDSL 100/30 Mb) voor € 42 per maand

Internet Extra (alleen Glasvezel 500/500 Mb) voor € 51 per maand.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele kortingen.

 

Klantvoordeel?

Het is ook bij Zakelijk Internet mogelijk om meerdere zakelijke abonnementen te combineren zodat je korting ontvangt via Klantvoordeel. Heb je meerdere Work Unlimited mobiele abonnementen en daarnaast een Zakelijk Internet abonnement? Mooi! Dan ontvang je € 10 korting op je Zakelijk Internet abonnement. Check alle ins en outs op onze servicepagina: Combivoordeel Zakelijk Internet.

 

Ook voor Thuis?

Zakelijk Internet kun je beschouwen als de zakelijke variant van T-Mobile Thuis. Het is echter wel handig deze gescheiden te zien omdat de zakelijke en particuliere tak los van elkaar staan. Ben jij momenteel klant van Thuis en overweeg je over te schakelen naar Zakelijk Internet? Dat is natuurlijk zeker mogelijk! Je dient in dat geval een KvK-nummer te hebben, bijvoorbeeld wanneer je een zzp-er bent. Houd er alsjeblieft rekening mee dat Zakelijk Internet vooralsnog niet beschikt over Vast Bellen, TV en extra entertainment.

 

We bieden geen ondersteuning en serviceverlening voor Zakelijk Internet op de Community.

Heb je vragen over Zakelijk Internet of heb je interesse in een abonnement? Check dan onze servicepagina, of bel met de zakelijke klantenservice: 0800-7112. 

Neem ook meteen een kijkje op onze website voor alle ins en outs: Zakelijk Internet.


0 reacties

Geen reactie

Reageer