Beantwoord

Aansluiting DSL

  • 17 november 2017
  • 31 reacties
  • 9790 Bekeken


Toon eerste reactie

31 reacties

@Brian of is dit een betere foto?

Reputatie 6
Badge +7
Hi @Hamj, bedankt voor de foto. De rode en blauwe draad zijn de juiste, hier komt je internetsignaal op binnen. De witte en oranje zijn voor een oude fax afsluiting en kan je afkoppelen, mogelijk zorgen die voor de verstoring. Laat zeker nog even weten of het gelukt is!
@Brian witte en oranje draad losgekoppeld maar heeft geen enkel effect.
Reputatie 7
Badge +10
Hallo @Hamj

Dat is het isra, deze had je eigenlijk niet open mogen maken. Die zwarte buis is bedoeld voor glasvezel maar die lijkt niet te zijn aangesloten maar wel voorbereid.

De rode en blauwe is je primaire aansluiting en wit oranje secundaire aansluiting (vroeger vaak gebruikt voor de fax zoals @Brian al aangaf) als je op de primaire geen signaal heb dan kan je ook even de secundaire proberen. heb je een instabiele lijn dan moet eerst het modem worden vervangen voor dat KPN ook maar denkt aan langs komen. een ding is zeker een bridge tap is niet hier te zien. ik ga er van uit dat je het modem in de meterkast bij dit isra heb aangesloten.
@Hidden.nld @Brian Een brigde tap wordt door TMobile gewoon opgevoerd om je aan het lijntje houden. Inmiddels weer weken verder. Nieuw modem beloofd, klacht ingediend maar er gebeurt helemaal niks. En ondertussen kan je gewoon natuurlijk betalen en krijg je eindeloze populaire berichten waarin je wordt aangesproken alsof je bij ze in de klas hebt gezeten en dat ze voor je duimen dat het goed komt. Ik ben er klaar mee, trek letterlijk en figuurlijk de stekker eruit.
Reputatie 7
Badge +10
hallo @Hamj

ik geef je gelijk, in de meeste gevallen is bridgetap pure onzin. en word je met een kluitje het riet in gestuurd. kpn de netbeheerder wil niet langs komen om de verbinding tussen het isra en de centrale te controleren en herstellen. kan niemand wat mee ik weet het.

Reageer