Beantwoord

Zelf installatie via KPN geregeld en ook boete voor apparatuur

  • 30 January 2021
  • 34 reacties
  • 731 Bekeken

Goedenavond.

 

Ik op dit moment behoorlijk gefrustreerd met de hele service (of eigenlijk het missen ervan) van T-mobile.

 

Na drie jaren trouwe klant te zijn geweest, zonder problemen, besloot ik mijn pakket mee te nemen met de verhuizing naar mijn nieuwe adres.

Op 16 december zou de boel aangesloten worden. Toch zitten we al 6 weken zonder internet. Na tientallen fouten en dergelijke hebben wij deze week zelf een KPN monteur in de arm genomen die het eindelijk voor ons heeft opgelost. Niet dankzij T-mobile zelf dus, waar we steeds niet van horen en ik steeds mee aan de telefoon moeten hangen.

Nu komt er nog bij dat ik mails krijg waarin wordt gedreigd met boetes omdat ik zogenaamd mijn vorige apparatuur helemaal niet of onvolledig terug gestuurd zou hebben. Hier is niks van waar.

 

We zijn er op dit moment echt meer dan klaar mee. Wat een belabberde werkwijze en service. En zelf moet je overal achteraan. Ik een boete batelen voor iets wat niet waar is en jullie maar geld innen voor geen internet en de meest botte klantenservice ooit.

Wat kunnen we hier aan doen?

 

icon

Beste antwoord door Jason 2 February 2021, 15:20

Bekijk origineel

34 reacties

Goedemiddag,

Vandaag was het dan weer eindelijk zover, nadat ik gisteren een telefoontje kreeg dat de afspraak met de monteur niet door ging omdat deze ziek zou ziin? Kwam er vandaag 1. Kleine frustratie omdat ik een dag vrij regel om aanwezig te kunnen zijn. Ene teleurstelling na de andere wordt het in dit lange verhaal.

 

En ook vandaag is er niks opgelost. De monteur is bezig geweest, Waarmee weet ik eerlijk gezegd niet. Is ook naar de centrale geweest en toen ging hij ervandoor. Want er moet een poort gewisseld en opnieuw gepatched kreeg ik al uitleg. Daar zou ik wel weer over gebeld worden. Dit stoorde mij toch een beetje aangezien ik steeds dit scenario krijg. Er komt dan eindelijk een monteur, die kijkt en zoekt wat en gaat weer weg met de mededeling dat een ander het oppakt…

 

Ook mijn zwager vond het maar een raar verhaal en heeft contact opgenomen met van Gelder. Dit hoort niet helemaal zo te gaan volgens hun. Want ze mogen zelf bij de centrale en die werkzaamheden uitvoeren. 

 

Hoe kan het zo zijn dat dit allemaal zo lang duurt en allemaal zo mis gaat? En al voor de tweede keer zitten wij maanden met dit probleem. Wel heel toevallig dat wij dan de uitzondering zijn toch? Ik heb zo geen vertrouwen meer in tmobile en de service die er geboden wordt. Geen service eigenlijk, alleen via dit forum kom je nog ergens.

Ik ben dit spelletje een beetje zat aan het worden en kan me niet voorstellen dat dit probleem niet gewoon verholpen kan worden.

 

Reputatie 5
Badge +2

Hoi @Dorine Veenstra, sorry dat we je dit gevoel geven. Ik zie dit veel liever anders! Ik zie dat wij op dit moment wachten op de terugkoppeling van de beheerder. Weet dat mijn collega's er bovenop zitten, al voelt dat misschien niet zo. Ze zijn er echt druk mee bezig. Zodra het juiste rapport is ontvangen gaan we opnieuw aan de slag. Ik wil je vriendelijk vragen dit af te wachten, al snap ik je gevoel. We houden je op de hoogte en je mag hier altijd om een update vragen. Voor nu toch een mooie dag toegewenst!

Ik wacht het weer even af.

 

 

 

 

 

 

 

Zou ik in de tussentijd ook via deze weg een code voor een 7 dagen bundel kunnen vragen? Dit scheelt mij weer 30 minuten in de wacht staan onder mijn werkdag.

 

Fijn weekend!

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Dorine Veenstra, heel erg bedankt voor jouw geduld! Yes, dat mag zeker. Ik heb er direct eentje verstuurd in een privébericht. Mocht je er nog één nodig hebben, laat het mij dan gerust weten. 

Zo het is alwaar 11 dagen geleden dat er contact is geweest op dit forum. Maar er is wel van alles weer gebeurd. Namelijk zo'n 2 gesprekken met tmobile en 3 met van Gelder. Wat opleverde dat er vandaag eindelijk weer een monteur langs is geweest maar we toch nog steeds geen internet hebben. De monteur heeft wel van alles doorgelopen en gemeten en heeft geconstateerd dat het laatste probleem nu nog de converter is. Waar ik wel even om moest lachen want ik heb tmobile al meerdere keren om een andere converter gevraagd nadat meerdere mensen en een eigen monteur al tot deze conclusie waren gekomen…

 

We zijn nu 3 maanden verder en heel heel veel gesprekken en tijd en moeite van mijn kant en nog steeds zitten we zonder internet. Ik vind de manier van doen en de gang van zaken niet alleen ontzettend frustrerend en onfatsoenlijk maar ook heel erg teleurstellend en onprofessioneel. Ook de manier waarop ik af en toe en toegesproken via de telefoon is heel erg respectloos. Dat terwijl ik toch steeds zelf de moeite nog nam om aardig te zijn want tenslotte kan degene aan de telefoon er niks aan doen. Maar waar is diezelfde moeite van jullie kant? Dat vraag ik me af.

 

Betaal nou al drie maanden voor een service die ik niet krijg. om nog niet te spreken van alle extra kosten die we zelf maken door dingen te regelen, vrij te nemen voor monteurs en diverse zaken. Alle tijd en energie die ik erin moet steken om bijna 2 tot 3 keer per week met iemand aan de telefoon te hangen en alle fouten recht te praten omdat er zelf geen simpel systeem wordt bijgehouden. 

 

Ik ben er moe van.

Waar is het lichtpuntje in dit verhaal?

 

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Dorine Veenstra, zo schiet het inderdaad niet op - sorry dat je in drie maanden tijd nog geen seconde hebt kunnen genieten van de verbinding waar je recht op hebt! Ik heb het onderzoek zelf maar eens onder handen genomen en heb de defecte converter in het systeem afgemeld zodat deze omgeruild kan worden. Je kunt binnen maximaal vier dagen de vervangende converter verwachten. Sluit deze precies aan zoals de converter nu aangesloten is, dan zou je weer verbinding moeten hebben.

Laat ons weten hoe het gegaan is alsjeblieft. Nogmaals sorry voor hoe het tot nu toe gelopen is!

Reputatie 7
Badge +14

Ik zag trouwens ook dat er al een boete (onterecht) verschijnt op de factuur van december voor het niet tijdig retourneren van het Zyxel T50 modem. Nu ben ik bekend met jouw situatie en is dit onzin dus ik heb de boete dan ook meteen vergoed. De verrekening zal op een volgende factuur - waarschijnlijk die van januari - plaatsvinden. Hoe frustrerend ook, wil ik je vragen om de incasso te laten doorlopen; ik kan de boete an sich niet meer terugdraaien, maar kan er wel voor zorgen dat het geld teruggeboekt wordt zodat jij die € 75 verrekend krijgt. Sorry ook voor dit ongemak.

Ik zag trouwens ook dat er al een boete (onterecht) verschijnt op de factuur van december voor het niet tijdig retourneren van het Zyxel T50 modem. Nu ben ik bekend met jouw situatie en is dit onzin dus ik heb de boete dan ook meteen vergoed. De verrekening zal op een volgende factuur - waarschijnlijk die van januari - plaatsvinden. Hoe frustrerend ook, wil ik je vragen om de incasso te laten doorlopen; ik kan de boete an sich niet meer terugdraaien, maar kan er wel voor zorgen dat het geld teruggeboekt wordt zodat jij die € 75 verrekend krijgt. Sorry ook voor dit ongemak.

Hoi jason. Fijn dat je dit hebt gezien en meteen aangepast hebt. Vervelende is dat ik ook hierover al twee keer heb gebeld en ze dit zouden rechtzetten dus toch vervelende om te horen dat dat niet is gebeurd. Ik zal het dan ook eerst netjes betalen. Al komen dat soort financiele kosten helemaal niet uit in deze periode voor ons. 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Dorine Veenstra, ik had heel erg gehoopt dat dit meteen was rechtgezet! Gelukkig heeft onze topper @Jason dit geregeld. Heel fijn dat je dit bedrag kunt betalen, dankjewel voor de fijne medwerking terwijl het eigenlijk niet goed uitkomt in deze periode. Dat waarderen we enorm. Weet dat je hier altijd kunt aankloppen! 

Reageer