Beantwoord

Visual Voicemail werkt niet meer

  • 22 May 2021
  • 31 reacties
  • 699 Bekeken

Visual Voicemail  werkt niet meer, ik heb hem geprobeerd opnieuw in te schakelen door abonnement te stoppen en weer aan te zetten, en netwerk setting te resetten zo als gesuggereerd maar dat werkt allemaal niet.

icon

Beste antwoord door David 25 May 2021, 15:39

Bekijk origineel

31 reacties

Hi @richardvb 

Kun je mij een privebericht sturen met 3 voorbeelden met datum en tijdstip waarop je dit ervaart? Dan zet ik het door naar de technische afdeling.

Hi Hajar,

Ik heb ook dezelfde problemen. Het lijkt er op dat er meer klanten zijn die dit ervaren. Is het al bekend waar dit door komt?

Reputatie 7
Badge +20

Hi @Master-Joks 

Het moet voor ieder klant onderzocht worden om te controleren of de instellingen goed staan. Er is dus niet een specifiek oorzaak. Heb jij een zakelijk abonnement? Dan kun je gratis bellen met onze zakelijke klantenservice. Je kan ze bereiken op 0800 7112 en dan helpen zij jou graag verder met dit onderzoek. Als je een particulier abonnement hebt dan kun je mij een privebericht sturen met 3 voorbeelden met datum en tijdstip waarop je dit ervaart. Dan kan ik dit voor je doorzetten. 

Na de verlenging van mijn contract bij T-Mobile kreeg ik een bericht dat mijn Visual Voicemail contract niet doorliep. Onmiddellijk dus weer aangezet, maar sinds die tijd krijg ik geen bericht van een ingesproken bericht. Niet via Visual Voicemail, niet via SMS of hoe dan ook. Ik heb geprobeerd voicemail aan en uit te zetten (via SMS naar 1223), maar dat levert niets op. Ik heb geen dual sim kaart, goede verbindingen en eigenlijk is er (aan mijn kant) helemaal niets veranderd dat verklaart waarom ik nu niet weet wanneer ik een voicemail heb (laat staan via visual voicemail).

 

Reputatie 7
Badge +20

Hoi Jan,

Een erg lastig probleem en goed dat je laat weten wat je al getest hebt! 

Staat de meest recente software al op jouw toestel? Heb je de bundel Visual Voicemail ook al eens helemaal uitgeschakeld om deze vervolgens weer aan te zetten? Dat zijn nog de laatste twee opties die je zelf zou kunnen testen, alvorens we dit uit moeten laten zoeken door m'n collega's.

Ik hoor het graag van je, Jan!

Ik heb hetzelfde probleem. 

 

Gisteren Visual Voicemail abonnement afgesloten via de My T-Mobile app, en werkt niet. Ik had via 1233 al een voicemail ingesteld, maar ik krijg überhaupt niet de optie om een voicemail te configureren via mijn IPhone. Enige wat ik in mijn telefoon app zie is: Bel Voicemail.

 

Ondertussen van alles geprobeerd:

  • Voicemail, aan en uitzetten
  • Netwerk herstel gedaan
  • Dataroaming aan en uit gezet + vliegtuigmodus
  • IPhone opnieuw aan en uit gezet
  • Visual voicemail abonnement opnieuw af en aangesloten

Ik ben op dit moment een beetje radeloos.. Iemand die mij kan helpen?

Ik heb precies hetzelfde probleem! Alles geprobeerd maar helaas krijg ik niks te zien. Was er al een oplossing bij jou?

Reputatie 7
Badge +20

Hi @GinaGeorgia 

Goed dat je al van ales hebt getest. Is je toestel ook voorzien van de laatste software update? Als het na de update nog niet werkt kun je dan aangeven of je een zakelijk abonnement hebt? Zo ja, dan kun je gratis bellen met onze zakelijke klantenservice. Je kan ze bereiken op 0800 7112 en dan helpen zij jou graag verder met dit onderzoek. Als je een particulier abonnement hebt dan kun je mij een privebericht sturen met 3 voorbeelden met datum en tijdstip waarop je dit ervaart. Graag ook vermelden welk toestel je gebruikt. Dan kan ik dit voor je doorzetten. 

Reageer