Sticky

[FAQ] Antwoord op veelgestelde vragen over T-Mobile Thuis!

  • 17 mei 2017
  • 33 reacties
  • 242901 Bekeken


Toon eerste reactie

33 reacties

Wwanneer gaat tmobile de problemen nu eens oplossen
Reputatie 5
Badge +2
Hey @Seppiee,

Ik heb je gegevens erbij gepakt en je verbinding uitgelezen. Gelukkig lijkt je modem al ruim 18 uur onafgebroken online te zijn. Werkt alles weer naar behoren? Ik hoor het graag! Zo niet, dan breng ik zo snel mogelijk onze techneuten op de hoogte!

Hoi @marcov076,

Ik gun je een soepele overgang! Is dit probleem inmiddels opgelost? Als je nog problemen ervaart dan wil ik je vragen om mij een privébericht te sturen met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw IBAN. Ik pak je dossier er dan bij.

Deze week een mail gekregen om 2 gratis films te kunnen kijken. dat is leuk, maar ik krijg geen vak om de pincode in te voeren. Dus kan niet kijken.

Eerder was dit er wel, weet iemand hoe dit kan.

Reputatie 5
Badge +2

Hey @ra weever,

Kun je je TV Box heel even van het stopcontact afhalen en vervolgens nogmaals proberen? Als het goed is moet het dan wel werken. :wink:

Het is al opgelost.

  1.  Weever

Internet gaat drie of vier keer per dag een uur of langer of minder thuis uit en komt dan weer normaal terug, hoe het probleem op te lossen

Internet gaat drie of vier keer per dag een uur of langer of minder thuis uit en komt dan weer normaal terug, hoe het probleem op te lossen

Ik heb de modem tien seconden meer dan twintig keer uitgeschakeld en het probleem niet opgelost

Reputatie 6
Badge +7

@naisu, op dit moment speelt er een issue op het netwerk in jouuw buurt. We hebben al een oplossing maar we wachten nog op groen licht voor de uitvoering. Zodra we aan de slag kunnen gaan we het oplossen, excuses voor het ongemak!

Reageer